Ρουμανία 2017: Ακούστε τη συμμετοχή του Mihai Traistariu για τη Eurovision

Ρουμανία 2017: Ακούστε τη συμμετοχή του Mihai Traistariu για τη Eurovision

Μετά την περσινή αποτυχημένη απόπειρα του Mihai Traistariu με το Paradisio να επιστρέψει στο διαγωνισμό της Eurovision, σήμερα αποκάλυψε το τραγούδι το οποίο υπέβαλλε στη δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας για να διαγωνιστεί στο Selectia Nationala 2017. Το I Won’t Surrender είναι μία δυναμική μπαλάντα και την υπογράφουν μία ομάδα δημιουργών από διάφορες χώρες (Σουηδία, Άγγλοι, Ισπανοί, Ρουμάνοι). 

Ο δρόμος όμως για το Κίεβο δεν είναι εύκολος, αφού για να φθάσει ως εκεί ο M I H A I όπως θέλει πλέον να τον αποκαλούν, θα πρέπει να κερδίσει πρώτα τον τελικό του Selectia Nationala στις 5 Μαρτίου. Ο τελικός νικητής θα αναδειχθεί ανάμεσα από 10 συμμετοχές οι οποίες θα προκύψουν μετά από live οντισιόν και έναν ημιτελικό. Στον τελικό, η επιλογή του νικητή θα γίνει μόνο με τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού. Ο Mihai Traistariu έχει ήδη βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, το 2006 στην Αθήνα όπου με το Tornero το οποίο έγινε τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία στη χώρα μας έφθασε στην τέταρτη θέση.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε την συμμετοχή του M I H A I στο Selectia Nationala 2017:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.