Ρουμανία: Δείτε το βίντεο κλιπ της συμμετοχής της χώρας, “Amnesia”

Ρουμανία: Δείτε το βίντεο κλιπ της συμμετοχής της χώρας, “Amnesia”

Κυκλοφόρησε σήμερα το “Amnesia”, το τραγούδι με το οποίο η Roxen θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία στην Eurovision 2021, τόσο στο youtube όσο και στο spotify, εμώ νωρίτερα από το αναμενόμενο κυκλοφόρησε και το επίσημο βίντεο κλιπ του Amnesia, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Λίγα λόγια για την Roxen και το Amnesia

To Amnesia είναι ένα σύγχρονο ραδιοφωνικό midptempo pop τραγούδι, γραμμένο στα αγγλικά από τους Adelina Stinga και Victor Bourosu, κινείται σε παρόμοιο ήχο με την περσινή Ρουμάνικη συμμετοχή alcohol you χωρίς όμως την δραματικότητα αυτής. Το τραγούδι επιλέχθηκε με την μέθοδο της εσωτερικής επιλογής από μια 9-μελή κριτική επιτροπή.

H  Larisa Roxana Giurgiu γνωστή καλλιτεχνικά ως Roxen, είναι 21 ετών και κατάγεται από την πόλη Cluj. Από τα 19 της έτη όπου έκανε τα πρώτα της βήματα δισκογραφικά, τα τραγούδια της μπήκαν στα charts της Ρουμανίας αλλά και αρκετών Ευρωπαϊκών χωρών. Το 2020 επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ρουμανία στην Eurovision εκείνης της χρονιάς με το τραγούδι Alcohol You. Μετά την ακύρωση της περσινής Eurovision λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19, η Ρουμανική δημόσια τηλεόραση επέλεξε εκ νέου την Roxen με απευθείας ανάθεση για την Eurovision 2021.

Μία σκέψη στο “Ρουμανία: Δείτε το βίντεο κλιπ της συμμετοχής της χώρας, “Amnesia”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.