Έλενα Τσαγκρινού: Οι δηλώσεις της στο CNN την “εκτόξευσαν” στα στοιχήματα

Έλενα Τσαγκρινού: Οι δηλώσεις της στο CNN την “εκτόξευσαν” στα στοιχήματα

Το “El Diablo” είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πολυσυζητημένα κομμάτια του φετινού θεσμού, δημοφιλία την οποία ευνόησαν φυσικά και οι χιλιάδες αντιδράσεις ιερωμένων -και όχι μόνο- σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μία μερίδα θρησκόληπτων αναφέρει πως το εν λόγω κομμάτι προωθεί υπόγεια μηνύματα υπέρ του Σατανισμού, κάτι που υποστήριξε και η Ιερά Σύνοδος Κύπρου.

Οι αντιδράσεις αυτές σχολιάστηκαν έντονα στο CNN, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να δώσει την δική της ξεκάθαρη απάντηση, όσον αφορά το περιεχόμενο του “El Diablo”, στο CNN:

“Το “El Diablo” είναι αλληγορικό τραγούδι, για μια γυναίκα που καταφέρνει να φύγει από μια τοξική σχέση και στέλνει ένα μήνυμα δύναμης. Η μουσική, όμως, μας ενώνει όλους, δεν μας χωρίζει! Εγώ και οι συνεργάτες μου παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κύπρο στον διαγωνισμό”.

που φυσικά την ευνόησαν λίγο αργότερα στα γραφεία στοιχημάτων, κατατάσσοντάς την στην 9η θέση!

Παράλληλα, έχει συγκεντρώσει 1.000.000 προβολές στο Youtube, παραμένοντας στο Top 3 των trends της Ελλάδας και No1 στην πλατφόρμα των ψηφιακών charts.

Μία σκέψη στο “Έλενα Τσαγκρινού: Οι δηλώσεις της στο CNN την “εκτόξευσαν” στα στοιχήματα

  1. Μάλλον ως λάθος δημοσιότητα το βλέπω για χώρα που θα ήθελε να διοργανώσει Eurovision. OK δημιουργεί ένα σχετικά θετικό buzz για το τραγούδι, όχι όμως και για την Κύπρο ως χώρα. Και δεν είμαστε ούτε στο 1998, ούτε δυστυχώς το El Diablo είναι το Diva (θυμίζω τις τότε αντιδράσεις ισραηλινών θρησκόληπτων για τη συμμμετοχή τους)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.