Π.Γ.Δ.Μ.: Με την Tamara Todevska στο Τελ Αβίβ!

Π.Γ.Δ.Μ.: Με την Tamara Todevska στο Τελ Αβίβ!

Η δημόσια τηλεόραση της Π.Γ.Δ.Μ. ανακοίνωσε ότι στο Τελ Αβίβ θα εκπροσωπήσει την χώρα η Tamara Todevska. Ακόμα μια χρονιά η χώρα αποφασίζει να επιλέξει τον εκπρόσωπο της μέσω εσωτερικής επιλογής, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.

Η Tamara είχε εκπροσωπήσει την Π.Γ.Δ.Μ. στην Eurovision το 2008 μαζί με τους Vrčak και Adrijan και το τραγούδι Let Me Love You, καταλαμβάνοντας την 11η θέση στον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού. Επίσης έχει ταξιδέψει με την αποστολή της χώρας της στην Eurovision το 2004 και το 2014, κάνοντας φωνητικά στις τότε συμμετοχές.

Η Tamara προέρχεται από μουσική οικογένεια, με την μητέρα της να είναι τραγουδίστρια της όπερας, τον πατέρα της να είναι καθηγητής της Μουσικής Ακαδημίας των Σκοπίων και την αδελφή της Tijana Dapcevic, να έχει εκπροσωπήσει και αυτή την χώρα στην Eurovision το 2014. Η Tamara έχει κυκλοφορήσει αρκετά μουσικά άλμπουμ και singles μέχρι σήμερα, ενώ τραγούδια της έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Π.Γ.Δ.Μ. 

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στο Τελ Αβίβ, όπως και για τον τίτλο και τους δημιουργούς. 

Παρακάτω μπορείτε να θυμηθείτε την συμμετοχή της το 2008 στο Βελιγράδι.

4 σκέψεις για το “Π.Γ.Δ.Μ.: Με την Tamara Todevska στο Τελ Αβίβ!

  1. Αδιάφορο και φασαριόζικο τραγούδι, αν και αυτή φωνητικά το είχε, αλλά γκάριζε παραπάνω! Ούτε που το θυμόμουν!

    Το στήσιμο και πάλι μια τραγική αποτυχια ήταν, όπως μας συνηθίζουν τα Σκοπια και έχουν τεράστιο ταλέντο σε αυτό!

    Λογικά θα ονομάζονται επίσημα πλέον, Βόρεια Μακεδονία, αυτή με χορευτικό και (μάλλον) ξένο στίχο θα πάει και καλό αποκλεισμό και πάλι, αν δεν δουλέψουν σωστά και επαγγελματικα ως στήσιμο στην σκηνή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.