Τσεχία: Η 7η και 8η βαθμολογία της διεθνούς επιτροπής του εθνικού τελικού ESCZ 2019

Τσεχία: Η 7η και 8η βαθμολογία της διεθνούς επιτροπής του εθνικού τελικού ESCZ 2019

Μετά τους πρώτες 6 βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής (Cesar Sampson και Rasmussen  ,Ira Losco και ZiBBZ , AWS και Elina Nechayeva) για τον εθνικό τελικό της χώρας, ESCZ 2019 ήταν σειρά της Alma και του Ari Ólafsson  να ανακοινώσουν την βαθμολογία τους ως μέλη της διεθνούς επιτροπής του εθνικού τελικού

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Οι 12 βαθμοί των μελών της κριτικής επιτροπής για τον Τσέχικο εθνικό τελικό ανακοινώνονται αυτή την βδομάδα, με τους δέκα κριτές της επιτροπής να δίνουν την κορυφαία βαθμολογία τους. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται καθημερινά (εκτός Σαββάτου) στις 18:00 CET (19:00 ώρα Ελλάδος) και 20:00 CET (21:00 ώρα Ελλάδος) πριν τις 28 Γενάρη οπότε θα ανακοινωθεί και ο τελικός νικητής.

Η Βαθμολογία της Alma

H έβδομη κριτής της διεθνούς επιτροπής που θα δώσει το δωδεκάρι της είναι η Alma, που εκπροσώπησε την Γαλλία στην Eurovision 2017 στο Κίεβο. Η Γαλλίδα καλλιτέχνης χάρισε τους 12 βαθμούς της στην Barbora Mochowa και το τραγούδι “True Colors”.

Την όγδοη βαθμολογία από την θέση του κριτή δίνει ο Ισλανδός Ari Ólafsson ο οποίος εκπροσώπησε την χώρα το 2018 στην Λισαβόνα με το τραγούδι “Our Choice”. Οι 12 βαθμοί του πάνε στον Lake Malawi και στην συμμετοχή “Friend of a Friend”.

Μετά τις βαθμολογίες 8 κριτών της διεθνούς επιτροπής η Barbora Mochowa εξακολουθεί να προπορεύεται ενώ η κατάταξη διαμορφώθηκε ως ακόλουθα:

Αύριο Σάββατο δεν θα δημοσιευθούν άλλες βαθμολογίες αλλά την Κυριακή θα ακολουθήσουν οι τελευταίες δύο βαθμολογίες της δεκαμελούς διεθνούς επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.