Πορτογαλία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Festival da Cançao 2021

Πορτογαλία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Festival da Cançao 2021

Συνεχίζεται απόψε η διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της Πορτογαλίας για την Eurovision 2021, Festival da Cançao, με τον δεύτερο ημιτελικό. Παρουσιαστές της βραδιάς, που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα, θα είναι οι Tânia Ribas de Oliveira και José Carlos Malato.

Το Festival da Cançao 2021, αποτελείται από τρία σόου (δύο ημιτελικούς και τον τελικό) και 20 συνολικά συμμετοχές. Απόψε θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται οι παρακάτω 10:

  1. Da ChickI Got Music
  2. TaináJasmim
  3. ArianaMundo melhor
  4. EU.CLIDESVOLTE-FACE
  5. Joana AlegreJoana do mar
  6. Pedro GonçalvesNão vou ficar
  7. Ana TerezaCom um abraço
  8. Carolina DeslandesPor um triz
  9. GracielaA vida sem acontecer
  10. NEEVDancing in the Stars

Από τις 10 συμμετοχές, μόνο οι 5 θα προκριθούν στον τελικό. Αυτό θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής του σόου, η οποία αποτελείται από τους Maria Carvalho (συνθέτρια της περσινής νικητήρια συμμετοχής), NBC (δεύτερη θέση στο Festival da Canção 2019), Paulo de Carvalho (εκπρόσωπος της χώρας το 1974), Rita Carmo (φωτογράφος), Rita Guerra (εκπρόσωπος της χώρας το 2003) και Vanessa Augusto (παρουσιάστρια).

Ο δεύτερος ημιτελικός του Festival da Cançao 2021 θα ξεκινήσει στις 23:00 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Μία σκέψη στο “Πορτογαλία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Festival da Cançao 2021

  1. Por Um Triz και Dancing In The Stars ξεχωρίζουν.

    Αν δεν στείλουν το Saudade, το οποίο είναι ένα μικρό αριστούργημα και γι’ αυτό προσεύχομαι να βελτιώσει τα φωνητικά του ο Romeu Bairos, ας είναι ένα από αυτά τα δύο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.