Σλοβενία: Απόψε η παρουσίαση της συμμετοχής της Ana Soklič για την Eurovision

Σλοβενία: Απόψε η παρουσίαση της συμμετοχής της Ana Soklič για την Eurovision

Τον περασμένο Μάιο η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας, RTVSlo, επιβεβαίωσε ότι την χώρα θα εκπροσωπήσει η Ana Soklič, η οποία είχε νικήσει πέρυσι στον εθνικό τελικό EMA με το τραγούδι Voda, αλλά δεν της δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, μιας και ακυρώθηκε.

Από τον Ιούλιο, η RTVSlo ξεκίνησε να δέχεται τραγούδια για την Ana, συγκεντρώνοντας, έτσι, 191. Στη συνέχεια, μια ειδική κριτική επιτροπής αποτελούμενη από τους Ana Soklič, Darja Švajger (εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 1995 και 1999) και Vladimir Graić (συνθέτης της νικητήριας συμμετοχής της Σερβίας το 2007, Molitva), ξεχώρισε τρία τραγούδια. Στη συνέχεια, μια διαφορετική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, αποτελούμενη από τους Darja Švajger, Mojca Menart (Επικεφαλής της εκδοτικής επιχείρησης του ZKP RTV Slovenija) και Matevž Šalehar (μουσικός και τραγουδιστής/τραγουδοποιός), επέλεξε το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Ana Soklič στον διαγωνισμό.

Η φετινή συμμετοχή της χώρας, θα παρουσιαστεί απόψε κατά την διάρκεια της ειδικής εκπομπής EMA 2021, όπου θα πραγματοποιηθεί σε στούντιο της RTVSlo στη Λιουμπλιάνα, με παρουσιαστές τους Lea Sirk (Σλοβενία 2018) και Nejc Šmit. Εκτός από την παρουσίαση της συμμετοχής της χώρας για την Eurovision, θα παρακολουθήσουμε ταυτόχρονα και ένα αφιέρωμα στις 60 συμμετοχές της Σλοβενίας στον διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων και αυτές της Γιουγκοσλαβίας.


Η εκπομπή EMA 2021, θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.