Πολωνία: Ακούστε την συμμετοχή του συγκροτήματος Tulia, “Pali Się/Fire Of Love”

Πολωνία: Ακούστε την συμμετοχή του συγκροτήματος Tulia, “Pali Się/Fire Of Love”

Κυκλοφόρησε πριν λίγο η συμμετοχή της Πολωνίας για την Eurovision 2019, με τίτλο “Pali Się/Fire Of Love” και ερμηνεύτριες τις Tulia. Το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει ως single από τον Νοέμβριο αποτελούμενο από πολωνικούς στίχους, ενώ στην Eurovision θα ερμηνευτεί από έναν συνδυασμό πολωνικών και αγγλικών στίχων.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την συμμετοχή της χώρας:

Οι Tulia είναι ένα τετραμελές γυναικείο συγκρότημα που αποτελείται από τις  Patrycja Nowicka,Dominika SiepkaJoanna Sinkiewicz και Tulia Biczak, όπου συνδυάζουν παραδοσιακούς ήχους με την παραδοσιακή μουσική της Πολωνίας, κάνοντας μάλιστα διασκευές σε πολλά γνωστά κομμάτια.

Είναι η πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια που η χώρα επιλέγει την συμμετοχή της εσωτερικά, καθώς τα τελευταία χρόνια επέλεγε την συμμετοχή της μέσω εθνικού τελικού.

Η Πολωνία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό μέρος του πρώτου ημιτελικού της Eurovision στις 14 Μαΐου.

3 σκέψεις για το “Πολωνία: Ακούστε την συμμετοχή του συγκροτήματος Tulia, “Pali Się/Fire Of Love”

  1. Αρκετά ενδιαφέρον το πάντρεμα ενός πανκ αγγλόφωνου τραγουδιού στα κουπλέ με ένα παραδοσιακό, δημοτικό τραγούδι στα ρεφρέν. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι μπορώ να τις ακούω να τραγουδούν για πάνω από ένα λεπτό χωρίς να αρχίσει να με εκνευρίζει. Δεν νομίζω να έχουν κάποια τύχη, οι επιτροπές δεν συμπαθούν το έθνικ στοιχείο και δεν το λες ακριβώς και μαγνήτη για την τηλεψηφοφορία…

  2. Πολυφωνική βαβούρα! Όλες μαζι λυσσάνε στην τσιρίδα και με τσάκισαν!

    Αν και εχει κάποιο ενδιαφέρον ως ενα εθνικ τραγουδι, οι τεσσερις μαζι ειναι σαν να τριζουν!

    Δεν νομίζω να περασει, και αν έχουν και κάνα βουκολικό στήσιμο στην σκηνή…πάνε άκλαυτες οι Τουλιες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.