Ποιος είναι ο Tom Frantzis;

Ποιος είναι ο Tom Frantzis;

Μετά από απαίτηση πολλών φαν, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το ελληνόπουλο που είναι υποψήφιο στη Βελγική επιλογή της Φλαμανδικής τηλεόρασης, μεταφράσαμε για εσάς από τα ολλανδικά ένα μίνι-βιογραφικό του:

Ο Θωμάς Φραντζής, λοιπόν, προέρχεται από μουσική οικογένεια: Ο προπάππους του ήταν κωμικός ηθοποιός με ειδίκευση στο καμπαρέ, ο παππούς του έπαιζε σε μπάντα, ενώ ο πατέρας και ο θείος του ασχολούνται με το hard rock, σημειώνοντας επιτυχία τις δεκαετίες ’70 και ’80 και παίζοντας -μεταξύ άλλων- στο γνωστό μουσικό φεστιβάλ Jazz Bilzen.

Ο πατέρας του δημιούργησε στην πόλη τους, την Αμβέρσα, το μαγαζί μουσικών ειδών, με ειδίκευση στις ακουστικές κιθάρες, “Puissance”, το οποίο έχει πλέον αναλάβει ο 24 ετών Tom, όχι τυχαία, αφού, μετά από σπουδές κλασικού πιάνου (σε ωδείο), φωνητικών και κιθάρας (με δάσκαλο τον πατέρα του) και επιπλέον ειδίκευσης στην ποπ, την τζαζ και το γκόσπελ, έκανε κι ένα μεταπτυχιακό στην επικοινωνία (communication sciences). 

Όταν δεν υπάρχουν πελάτες στο μαγαζί, εξασκείται με τη βοήθεια του εξοπλισμού του: τέσσερεις κιθάρες, ένα keyboard και μια κονσόλα. Έχει γράψει, ερμηνεύσει και κάνει την παραγωγή σε 12 τραγούδια, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι αυτοβιογραφικά. Εμείς, ως INFE Greece, του ευχόμαστε “Καλή επιτυχία” στη βελγική επιλογή που θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου.

O Tom Frantzis σε μια διασκευή τραγουδιού του Justin Timberlake.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.