“Παγώνει” το σόου της ΕΡΤ όπου θα παρουσίαζε ο Νίκος Αλιάγας

“Παγώνει” το σόου της ΕΡΤ όπου θα παρουσίαζε ο Νίκος Αλιάγας

Φέτος η ΕΡΤ επιθυμεί να κάνει την διαφορά στον τηλεοπτικό χάρτη κι επενδύει σε νέες σειρές κι εκπομπές εν όψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο ήδη έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του μουσικού talent σόου La Chanson Secrete, όπου γνωστές προσωπικότητες του ελληνικού θεάματος θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν άλλους καλλιτέχνες να παρουσιάζουν κάποιο τραγούδι σε διασκευή. Φυσικά όσοι καθίσουν στην καρέκλα δεν θα γνωρίζουν ποιος καλλιτέχνης ανέβηκε στην σκηνή προκαλώντας έκπληξη σε σχέση με το ποιους καλλιτέχνες έχουμε να περιμένουμε.

Το εν λόγω σόου αναμενόταν να αποτελέσει ένα από τα πιο φιλόδοξα προγράμματα του σταθμού και για την παρουσίαση φαινόταν ότι έχει κλείσει ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος το παρουσιάζει και για την δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας France 1 με τεράστια επιτυχία (αν κι υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο και για διαψεύση από κορυφαίο στέλεχος της ΕΡΤ σε σχέση με τις επαφές με τον επιτυχημένο παρουσιαστή). Λόγω της πορείας του σόου δεν αποκλειόταν να δούμε και δρώμενα σε σχέση με την Eurovision καθώς και να αποτελέσει μέσο προώθησης της επόμενης ελληνικής συμμετοχής.

Αν και δεν προοριζόταν να προβληθεί άμεσα, ωστόσο σύμφωνα με το Nasos blog φαίνεται ότι προς το παρόν η υλοποίηση του σόου παύει για άγνωστο διάστημα καθώς η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι πολύ ρευστή. Αρχικές σκέψεις του σταθμού και του παρουσιαστή ήταν τα γυρίσματα να γίνονται σε γκρουπ δύο φορές τον μήνα στην Ελλάδα ώστε να μπορεί να είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του στην γαλλική τηλεόραση. Όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί καθώς όλοι είναι εν αναμονή ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας κι εκτός από απαγορεύσεις πτήσεων είναι σχεδόν βέβαιο πως σύντομα θα ξεκινήσουν υποχρεωτικές καραντίνες για όσους έρχονται από το εξωτερικό. Αναφορά για την αναβολή του σόου έγινε κι από την εκπομπή του OPEN Kαλοκαίρι #NOT.

Αν επιβεβαιωθεί η παραπάνω είδηση κι όλα πάνε καλά, ίσως να δούμε το σόου στις οθόνες μας κάπου μέσα στο 2021 αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι καθυστερήσει καθώς για να προβληθεί, πρέπει να υπάρξουν και τα απαραίτητα γυρίσματα. Με την τρέχουσα κατάσταση μοιάζει δύσκολο να υπάρξουν από τώρα σχέδια για τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Πάντως ΕΡΤ και Νίκος Αλιάγας διατηρούν άριστες σχέσεις και τίποτα δεν αποκλείει μια συνεργασία τους στο μέλλον από μία πιο στέρεα βάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.