Νίκος Γκάνος: Έχω δηλώσει το ενδιαφέρον μου για την Eurovision στην ΕΡΤ

Νίκος Γκάνος: Έχω δηλώσει το ενδιαφέρον μου για την Eurovision στην ΕΡΤ

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Γκάνος στην πρωϊνή εκπομπή του Open Beyond “Ευτυχείτε”. Ο τραγουδιστής δήλωσε για πρώτη φορά δημόσια ότι έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του για την Eurovision στην EΡΤ. Mάλιστα πρόθεσή του είναι να πάρει μέρος σε εθνικό τελικό εφόσον γίνει καθώς του αρέσει να διαγωνίζεται με άλλους καλλιτέχνες. Η αλήθεια είναι ότι πλέον σπάνια βλέπουμε καλλιτέχνες που να μην προτιμούν την απευθείας ανάθεση.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι υπάρχει μία δυνατή ομάδα από πίσω για τον στηρίξει σε αυτό το ενδεχόμενο ενώ το τραγούδι του είναι έτοιμο και φυσικά αγγλόφωνο.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα χρήματα που ζητά η ΕΡΤ σε περίπτωση συμμετοχής ο Νίκος δήλωσε “ότι υπάρχει οικονομική δυνατότητα καθώς υπάρχει κάποιος χορηγός που μπορεί να αναλάβει το κόστος”.

Κατά το παρελθόν ο ίδιος έχει δώσει αρκετά “δυνατά” δείγματα αγγλόφωνων τραγουδιών. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα του δοθεί τελικά η ευκαιρία να δείξει την δυναμική του και την πρότασή του για την Eurovision.

Η άποψή μας είναι φυσικά ότι όλοι οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν τις ευκαιρίες τους κι ευχόμαστε να δοθεί και στον Νίκο Γκάνο η ανάλογη.

Δείτε τις δηλώσεις του εδώ.

Ας θυμηθούμε κάποιες επιτυχίες του

4 σκέψεις για το “Νίκος Γκάνος: Έχω δηλώσει το ενδιαφέρον μου για την Eurovision στην ΕΡΤ

  1. Ναι θα ηθελα να δω τον Νικο γκανο στην eurovision!Παντα με το καταλληλο μπατζετ σκηνικη παρουσια φωνη και αν γινετε και χωρογραφια!

  2. Πρεπει για ολους τους συμμετεχοντες ελληνες εκπροσωπους της eurovision να υπαρχουν ιδεες ,εμπνευσεις,αντηληψεις να υπαρχει καλη και δυνατη συνθετικη ομαδα οργανωση plan A B και ακομα Γ καλη σκηνοθεσια!Και γενικοτερα κατι φρεσκο εξυπνο ξεχωριστο και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! Αυτο ζητα η eyrovision ολα αυτα ΕΦΟΣΟΝ το τραγουδι ειμαι υψηλον προδιαγραφων!

  3. Κατα την ταπεινη μου αποψη το λαθος που πλεον μας οδηγει στα μη καλα αποτελεσματα ειναι στην διαδικασια.
    Αντιθετα ο τροπος με τον οποιον κινειται η Κυπρος ειναι πολυ πιο σωστος.
    Δηλαδη πρωτα η δημιουργια της ομαδας και το τραγουδι και υστερα ο καλλιτεχνης.Αν και συγκλινω πιο πολυ στις μεθοδους του επιτυχημενου Ισραηλ.
    Η προσωπικη μου προταση θα ηταν να δημιουργηθει μια ‘τραπεζα’ τραγουδιων που θα κατατιθενται απο συνθετες για τον διαγωνισμο και απο την οποια μεσω εσωτερικης επιλογης απο μια μονιμη καλλιτεχνικη επιτροπη θα επιλεγονται ως τρια. Ειμαι της αποψης οτι επιτυχια μπορουμε να εχουμε οχι απαραιτητα με καποιο ‘ονομα’ αλλα και με εναν πολυ φρεσκο καλλιτεχνη νικητη talent show(αυτο απεδειξε και η Netta).Να γινει συμφωνια με καποιον σταθμο και η αναθεση να οριζεται στον νικητη ενος talent show. Οπως ακριβως στο rising star στο Israel!
    Προσωπικα πιστευω στα νεα προσωπα,ας μην ξεχναμε πως πολλες καλες συμμετοχες ηταν και εδω με νικητες ταλεντ σοου (Καλομοιρα, Γιωρκας, Κυριακου).
    Σε μια βραδια ο νικητης του show και εκπροσωπος επιλεγμενος απο τους τηλεθεατες να ερμηνευει τα επιλεγμενα τραγουδια και ο κοσμος να ψηφιζει με ποιο θα μας εκπροσωπησει.Πιστευω πολυ στην επαφη καλλιτεχνη-κοσμου ως συστατικο επιτυχιας για μια πιθανη συμμετοχη,και με αυτον τον τροπο το στοιχειο αυτο θα δοκιμαστει.
    Η ομαδα που θα πλαισιωνε τον καλλιτεχνη (χορογραφος,σκηνοθετης,visual designer κλπ) να επιλεγει απο την ερτ και να μενει σταθερη καθε χρονο και να αποτελειτε απο καταξιωμενα και εμπειρα με τον διαγωνισμο μελη .Τα εξοδα μπορει να τα καλυψει ειτε ο σταθμος που θα διοργανωνει το σοου ,ειτε οι απονσορες απο την δισκογραφικη.

    1. Εαν το σωματειο συμφωνει με κατι τετοιο ή με μια αλλη συγκεκριμενη θεση για το πως πρεπει να γινεται η διαδικασια ας λαβει την προτοβουλια να μαζεψει υπογραφες και να προτεινει στην Ερτ κατι μπας και γινει το θαυμα ακουσουν γιατι δεν εχουν ιδεα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.