Ξεσπά ο Νίκος Γκάνος: “Αφού ξέρουμε ποιος θα πάει”

Ξεσπά ο Νίκος Γκάνος: “Αφού ξέρουμε ποιος θα πάει”

Σήμερα η ΕΡΤ ανακοίνωσε την τελική πεντάδα της εσωτερικής διαδικασίας επιλογής για την Eurovision 2022.

Μέχρι σήμερα είχαν γίνει γνωστοί οι περισσότεροι καλλιτέχνες που κατέθεσαν τραγούδι για αυτή την διαδικασία, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος μετά την επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, δημοσίευσε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, λέγοντας:

“Αυτή είναι λοιπόν η τελική 5άδα για την Eurovision που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική 5άδα χωρίς λόγο, μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει.

Επίσης πείτε μου ρε παιδιά, υπάρχει λόγος για 5άδα αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε θα πάμε με “αυτόν”, εντελώς τυχαία θα πω με τον γιο του μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου!

Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση.

Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο”.

4 σκέψεις για το “Ξεσπά ο Νίκος Γκάνος: “Αφού ξέρουμε ποιος θα πάει”

  1. Όλοι ξέρουμε τι πάνω κάτω κατέθεσε ο εν λόγω καλλιτέχνης. Ένα χαζοπόπ τραγουδάκι του 2013 που καμία τύχη δεν θα είχε στον διαγωνισμό. Αντιθέτως ο GJN σίγουρα διαθέτει μια πρόταση που χωρίς να την έχω ακούσει και με βάση προηγούμενες δουλειές του, είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο μπορεί να σταθεί στην σκηνή του Τορίνο αλλά και παγκοσμίως. Δεν συμφέρει λοιπόν σε καμία περίπτωση τον Νίκο Γκάνο μια σύγκριση με τον “γιο του κατά τα άλλα μεγάλου Γιάννη Πάριου”!

    1. Άσε μας ρε φίλε που βγήκες να υπερασπιστείς την ΕΡΤ για την εμμονή της να μην κάνει εθνικό τελικό. Μήπως είσαι μέσα από την ΕΡΤ ή έχεις κάποιο συμφέρον να την υπερασπιστείς;
      Και μιας και υπερασπίζεσαι με τέτοιο πάθος και τον γιο του Πάριου χωρίς να έχεις ακούσει κανένα τραγούδι (ή μήπως έχεις;), μάλλον έχει δίκιο ο Γκάνος που λέει ότι είναι προαποφασισμένο να πάει ο υιός…

      1. Έχω κλάψει με το σχόλιο σου αλήθεια. Δηλαδή εσύ τώρα πιστεύεις ότι εγώ είμαι της ΕΡΤ, ότι έχω ακούσει τα τραγούδια και ότι αυτή τη στιγμή εγώ σπαμαρω με σκοπό να πάει ο Good Job Nicky στον διαγωνισμό. Δεν χρειάζεται να είσαι και μάγος καλέ μου για να καταλάβεις τι είδους κομμάτι έστειλε ο Γκανος στην ΕΡΤ. Μια ματιά στις τελευταίες δουλειές του και θα καταλάβεις! Φιλάκια πολλά..!

        1. Χαίρομαι πολύ να κάνω τον κόσμο να κλαίει από τα γέλια! Χαχαχα!
          Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που δεν έχουμε ακούσει τα τραγούδια, δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τα τραγούδια που δόθηκαν στην ΕΡΤ, ανεξάρτητα από τη δισκογραφία του κάθε καλλιτέχνη και είναι πάντα κρίμα να μην μπορούμε να τα ακούσουμε σε έναν εθνικό τελικό και να αποφασίσουμε, μαζί με μία επιτροπή, ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης θα πάει στον διαγωνισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.