Ο Serhat με το INFE GREECE και φόντο την Ακρόπολη

Ο Serhat με το INFE GREECE και φόντο την Ακρόπολη

Το INFE είχε τη τιμή και την χαρά να συναντήσει τον εκπρόσωπο του Αγίου Μαρίνου Serhat (Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu) καθώς και τον στιχουργό Νεκτάριο Τυράκη, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και με φόντο την Ακρόπολη να συνομιλήσει με έναν “φίλο της Ελλάδας” όπως διαπιστώσαμε.
Ο Serhat συνοδευόταν απο την ομάδα του καθώς και από τον αρχηγό της αποστολής της χώρας που εκπροσωπεί στη φετινή Eurovision,ενώ δεν δίστασε να συνομιλήσει με τα μέλη του σωματείου μας να φωτογραφηθεί μαζί τους στην όμορφη συνάντηση που διοργανώθηκε.
Μας απάντησε για όλους και για όλα, απο τους αγαπημένους του Έλληνες καλλιτέχνες έως και για τις προβλέψεις του για τη φετινή διοργάνωση, ενώ μας “υποσχέθηκε” ίσως και μια Ελληνική εκδοχή/version του τραγουδιού του “I didn t know” μιας που ήδη ως γνωστόν κυκλοφορεί και σε διαφορετικές πέραν αυτής που θα ακουστεί τη τελική βραδιά.
Τα αναμνηστικά τους δώρα ως “ευχαριστώ” για την όμορφη αυτή συνάντηση παρέλαβαν ο Serhat και ο κος Τυράκης,ενώ μας έδωσαν randez vous για την Τρίτη 10 Μαιου χωρίς να λησμονήσουν να ευχηθούν “καλή επιτυχία”στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας την εφέτος “interesting and different”.
Serhat καλή επιτυχία ή αλλιώς…iyi bir başarı!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.