Τo ΙNFE στην ΕΡΤ1 το Σάββατο”Φώτα camera πάμε Eurovision”

Τo ΙNFE στην ΕΡΤ1 το Σάββατο”Φώτα camera πάμε Eurovision”

Το INFE GREECE, σας δίνει rendez vous αυτό το Σάββατο στην ΕΡΤ1 στις 22:00,για να παρακολουθήσουμε τα τραγούδια του 2ου ημιτελικού της 61ης Eurovision,μιας που εχθές πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της μαγνητοσκοπημένης εκπομπής που η δημόσια τηλεόραση και ο φίλος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ετοίμασαν για τους λάτρεις του θεσμού.
Το κέφι και η ατμόσφαιρα ήταν ιδανικά για μια τέτοια εκπομπή -κάτι που μας τόνισαν οι υπεύθυνοι-κι έτσι εκπρόσωποι από το σωματείο μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και θα το δείτε στις οθόνες σας σε λίγες ημέρες.
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, πολυτάλαντος ως γνωστόν γεννημένος και παρουσιαστής όπως διαπιστώσαμε, έδωσε τον παλμό και αγαπημένοι καλλιτέχνες -καλεσμένοι της εκπομπής-σε μεγάλα κέφια με τη σειρά τους τραγούδησαν έκρινα και το αποτέλεσμα? ΄Αψογο!
Σοφία Βόσσου, Ελίνα Κωνσταντοπούλου, Μιριέλλα Σαββίδου και Δήμος Μπέκε τα λαμπερά πρόσωπα που δε δίστασαν να κρίνουν τα φετινά τραγούδια με emoticons! και φυσικά να ευχηθούν καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας.
Ενα Eurovision party στήθηκε εχθές στην Κατεχάκη δια χειρός ΕΡΤ (ευχαριστούμε Αρετή)και με το INFE στις επάλξεις που κατάφερε και “έκανε τη διαφορά”.
Ένα mini party πριν το Μεγάλο party του INFE με τους Argo και Special guests της Παρασκευής που μας έρχεται!

Τα υπόλοιπα στις οθόνες σας!
Το Σαββατόβραδο αποκτά χρώμα eurovision και σε αυτό ευθύνεται το INFE.
Μείνετε συντονισμένοι και.. αφήστε το τηλεκοντρόλ από το χέρι σας!
Come together

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.