Ο δικός μας Sakgra συμμετέχει στην ελβετική επιλογή!

Ο δικός μας Sakgra συμμετέχει στην ελβετική επιλογή!

Ο Sakgra προσπαθεί να βρεθεί στον Ελβετικό τελικό για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Ιδιαίτερη τιμή για το INFE Greece, αποτελεί και αυτή τη χρονιά η παρουσία του μέλους μας Σάκη Γραββάνη-γνωστότερου ως Sakgra με δυο συμμετοχές του σε στίχους του Βαγγέλη Δουκουτσέλη, στην πρώτη φάση του ανοιχτού διαγωνισμού που και αυτή τη χρονιά η Ελβετία διοργανώνει στο δρόμο για την τελική επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Στοκχόλμη!
Ο νεαρός δημιουργός που και στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2013 προσπάθησε με το Live without You,  με αντιπάλους εκτός των άλλων και γνωστών ονομάτων και από τη χώρα μας που και τότε απο την χώρα μας (Αννέτ Αρτάνι-Δημήτρης Πάσιος -Τριημιτόνιο)-επιχειρεί και φέτος με δυο διαφορετικά είδη τραγουδιών να ταξιδέψει στη Σουηδία με τα ελβετικά χρώματα.
Ήδη οι συμμετοχές του Steal my kiss tonight με τη Μαρίνα και Something in your eyes,έχουν ‘ανέβει΄στην ειδική πλατφόρμα της κρατικής Ελβετικής ραδιοτηλεόρασης http://esc.srf.ch/en-ch που ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει τις συμμετοχές του. Η ψηφοφορία ξεκινά 2 Νοεμβρίου και μέσα Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται με το μεγάλο νικητή.
Οι συμμετοχές με ΄άρωμα Ελλάδας΄ εκτός του Sakgra που επίσης μας ενδιαφέρουν είναι και αυτής της Lady Ava που έρχεται από την Κύπρο. Αμφότερες  έχουν ήδη γίνει γνωστές στον τύπο εντός και εκτός χώρας με δημοσιεύματα που κάνουν αναφορά στους Έλληνες δημιουργούς. ‘Ολοι μιλούν για τους δύο Έλληνες που θα..΄κονταροχτυπηθούν΄μουσικά στην Ελβετία και θα κερδίσει ο καλύτερος.
Με δεδομένη την υποστήριξη του INFE Greece και των μελών του, ευχόμαστε και αυτή τη χρονιά ΄καλή επιτυχία΄στον Sakgra αλλά και σε όποιον άλλον απο την χώρα μας προσπαθήσει να βρεθεί στο στη σκηνή της Στοκχόλμης τον επόμενο Μάιο έστω και δια μέσω άλλης χώρας.
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στην Ελβετία, το σίγουρο είναι πως είμαστε υπερήφανοι για τις δημιουργίες του φίλου Σάκη Γραββάνη που εδώ και χρόνια, μας τιμά με την παρουσία του παλαιότερα ως μέλος του Δ.Σ. αλλά και πλέον ως απλό μέλος του σωματείου μας.
Καλή επιτυχία παιδιά.

https://www.youtube.com/watch?v=lc3nEbHrde0

https://www.youtube.com/watch?v=gTxHPyQbYYc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.