Η RAI ανακοίνωσε το τραγούδι της Ιταλίας για τη Junior Eurovision

Η RAI ανακοίνωσε το τραγούδι της Ιταλίας για τη Junior Eurovision

Το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσουν οι αδερφές Scarpari στις 21 Νοεμβρίου στην Σόφια ανακοίνωσε σήμερα η RAI. Το τραγούδι ονομάζεται Viva και το συνέθεσε ο γνωστός Ιταλός συνθέτης και τραγουδιστής Gigi D’ Alesso.

Με το τραγούδι Viva, θα υπερασπιστούν οι Chiara & Martina την περσινή νίκη της Ιταλίας στο διαγωνισμό της Junior Eurovision 2015. Οι δύο αδερφές επιλέχθηκαν για την εκπροσώπηση της Ιταλίας μετά τη νίκη τους στο τάλεντ σόου Ti Lascio Una Canzone, που χρησιμοποιήθηκε ως ο εθνικός τελικός της χώρας για την ανάδειξη του εκπροσώπου στον 13ο διαγωνισμό της  Junior Eurovision. Οι Chiara & Martina επικράτησαν του αντιπάλου τους Giovanni Sutera στον τελικό γύρο ψηφοφορίας με 67,39% των ψήφων του κοινού και έτσι κέρδισαν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την Ιταλία στο διαγωνισμό.

Η Ιταλία στην Junior Eurovision

Η Ιταλία έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο διαγωνισμό πέρσι στη Μάλτα. Το RAI με εσωτερική ανάθεση επέλεξε ως πρώτο εκπρόσωπο της χώρας τον Vincenzo Cantiello και το τραγούδι Tu Primo Grande Amore. Η Ιταλία με 159 βαθμούς κέρδισε το διαγωνισμό και έτσι έγινε η 1η χώρα που κερδίζει με την 1η της συμμετοχή, μετά φυσικά την Κροατία το 2003 στον 1ο Διαγωνισμό της Junior Eurovision.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή της Ιταλίας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Junior Eurovision:

 

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το διαγωνισμό:

Οι διοργανωτές σήμερα ξεκίνησαν και επίσημα την προπώληση των εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν από 20 εώς 40. Ο χώρος μπροστά στη σκηνή θα μείνει διαθέσιμος αφού εκεί όπως ανακοινώθηκε θα τοποθετηθούν μαθητές από σχολεία της Σόφιας. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει το εισιτήριό του στο σημείο που επιθυμεί σύμφωνα με το παρακάτω πλάνο. Περισσότερες πληροφορίες και online αγορά Ε Δ Ω.

seating plan

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.