Ο Α.Ρέμος “διασκευάζει”το Grande Amore”

Ο Α.Ρέμος “διασκευάζει”το Grande Amore”

Η Eurovision 2015 “καλά κρατεί”και τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος “κάνει ένα δώρο”στους eurofans,μιας που κυκλοφορεί την Ελληνική έκδοση του “Grande Amore”.
Το δημοφιλέστερο τραγούδι΄του 60ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision τώρα και στη γλώσσα μας.
“΄Ολα περνούν”ο τίτλος του,και φυσικά πρόκειται για τη συμμετοχή της Ιταλίας με το συγκρότημα των 3 Ιταλών τενόρων “IL Volo”που στη γλώσσα μας διασκεύασε ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραίτης,που λίγες ημέρες μετά τα τελικά αποτελέσματα στην Αυστρία,φρόντισε να εξασφαλίσει την άδεια από το εξωτερικό.
Η μουσική είναι των Ιταλών Ciro Esposito /Boccia Francesco και το τραγούδι στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει από την heaven music.
Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι κατέκτησε τις πρώτη θέση στο televoting της Ευρώπης αλλά τελικώς-μετά και την ψηφοφορία των επιτροπών-κατέληξε στην 3η θέση της τελικής κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα με 292 βαθμούς.
Αξίζει επίσης να θυμίσουμε ότι εφέτος ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που η χώρα μας έδωσε το δωδεκάρι της σε άλλη χώρα πέρα από την Κύπρο, και αυτή ήταν η Ιταλία.
Καλή μας ακρόαση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.