Ουκρανία: Το Vidbir 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου

Ουκρανία: Το Vidbir 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου

Το Vidbir, ο τελικός της ουκρανικής εθνικής επιλογής για τη Eurovision, έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου για φέτος, σύμφωνα με τις τοπικές πηγές.

Το Vibdir 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022 στο Κίεβο, και συγκεγκριμένα, στον σταθμό του μετρό Maidan Nezalezhnosti, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές για την παραγωγή του Vibdir 2023. Ο νικητής του τελικού θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στην Eurovision 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο νικητής θα επιλεγεί με συνδυασμό τηλεψηφοφορίας και κριτικής επιτροπής, τα μέλη της οποίας θα επιλεγούν από το κοινό.

Τους τελευταίους μήνες άλλες τηλεοπτικές εκδηλώσεις, όπως η ετήσια συναυλία για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της χώρας, πραγματοποιήθηκαν σε σταθμούς του μετρό λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης με τη Ρωσία. Η εκτιμώμενη ημερομηνία μετάδοσης αναφέρεται στις 17 Δεκεμβρίου, με τις πρόβες να ξεκινούν στις 14.

Σύμφωνα με τις τοπικές πηγές, αναφέρθηκε ότι συνολικά 10 τραγούδια θα διαγωνιστούν για να εκπροσωπήσουν την Ουκρανία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως μουσικός παραγωγός αναφέρεται ο Dmytro Shurov.

Το τραγούδι που κέρδισε την Eurovision 2022:

https://www.youtube.com/watch?v=F1fl60ypdLs&ab_channel=EurovisionSongContest

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Μία σκέψη στο “Ουκρανία: Το Vidbir 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.