Ουκρανία: Πάνω από 100 τραγούδια έχουν υποβληθεί για την Eurovision 2023

Ουκρανία: Πάνω από 100 τραγούδια έχουν υποβληθεί για την Eurovision 2023

Το ουκρανικό κανάλι UA:PBC έχει λάβει πάνω από 100 τραγούδια μέχρι στιγμής για το Vidbir 2023.

Με δέκα ημέρες ακόμη να υπολείπονται μέχρι το κλείσιμο των υποβολών, έχουν υποβληθεί 106 τραγούδια, για να εκπροσωπήσουν την Ουκρανία στην Eurovision 2023.

Ο μουσικός παραγωγός της εθνικής επιλογής, Dmytro Shurov είπε:

Η Ουκρανία θα πρέπει να εκπροσωπείται στη Μεγάλη Βρετανία από έναν cool καλλιτέχνη και ένα ελκυστικό κομμάτι. Είναι μια μοναδική ευκαιρία και τιμή να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, να μεταδώσουμε το μήνυμά μας στον κόσμο, να επιστήσουμε την προσοχή στη μουσική και τον πολιτισμό μας. Σε όλους με τους οποίους έχουμε ήδη επικοινωνήσει, και σε όλους όσους σκέφτονται ακόμα και διστάζουν, ΠΑΜΕ! Διαβάστε τους κανόνες και στείλτε ένα τραγούδι εδώ

Ο τελικός του Vibdir 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022 στο Κίεβο στον σταθμό του μετρό Maidan Nezalezhnosti (είναι η κεντρική πλατεία της πόλης, η Πλατεία Ανεξαρτησίας) σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες για την παραγωγή του Vibdir 2023. Ο νικητής του τελικού θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στην Eurovision 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο νικητής θα επιλεγεί με συνδυασμό δημόσιας ψηφοφορίας και κριτικής επιτροπής, τα μέλη της οποίας θα επιλεγούν από το κοινό.

Για να θυμηθούμε το νικητήριο κομμάτι:

https://www.youtube.com/watch?v=F1fl60ypdLs&ab_channel=EurovisionSongContest

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.