Ουκρανία: Η Tina Karol στην κριτική επιτροπή του Vidbir 2020

Ουκρανία: Η Tina Karol στην κριτική επιτροπή του Vidbir 2020

Σήμερα ο δημόσιος φορέας της Ουκρανίας UA:PBC, ανακοίνωσε τον δεύτερο κριτή που θα συμμετέχει στην εθνική επιλογή της Χώρας. Η Ουκρανή τραγουδίστρια Tina Karol οπού εκπροσώπησε την χώρα στην Eurovision 2006 με το τραγούδι Show Me Your Love και κατέκτησε την 7η θέση, θα είναι στην κριτική επιτροπή του Vidbir μαζί με τον Andrey Danilko, γνωστός και ως Verka Serduchka. 

Η Tina Karol δήλωσε:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα είμαι είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής της χώρας μου και θα μοιραστώ αυτήν την ευθύνη με την υπόλοιπη ομάδα. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι και ένα νέο ταλέντο βρίσκεται καθ’ οδόν.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ημερομηνίες του Vidbir 2020 είναι:
  • Πρώτος ημιτελικός: 8 Φεβρουαρίου 2020
  • Δεύτερος ημιτελικός: 15 Φεβρουαρίου 2020
  • Μεγάλος τελικός: 22 Φεβρουαρίου 2020

Εξαιτίας όλων των περιστατικών που έγιναν πέρσι και ακυρώθηκε η συμμετοχή της Maruv και τελικά η χώρα αποχώρησε από τον διαγωνισμό, οι διοργανωτές του Vidbir 2020 έχουν ανανεώσει τους κανόνες.

Αυτή την χρονιά η φετινή επιλογή θα πραγματοποιηθεί με τους ανανεωμένους κανόνες. Οι οροί θα περιορίζουν τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων στη Ρωσία. Από τώρα και στο εξής, ο κάθε συμμετέχων της εθνικής επιλογής μπορεί να είναι ένας καλλιτέχνης ή μια ομάδα που δεν έχει εμφανιστεί σε συναυλία στην Ρωσία από το 2014 και δεν σχεδιάζει ούτε το ανακοινώνει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και του τελικού της Eurovision, και επίσης δεν έχει εισέλθει στην επικράτεια της Κριμαίας κατά παράβαση της νομοθεσίας της Ουκρανίας.

Πηγή: UA:PBC, Eurovoix

2 σκέψεις για το “Ουκρανία: Η Tina Karol στην κριτική επιτροπή του Vidbir 2020

  1. Μια χαρα πορεύεται η Ουκρανία.
    Την άλλη χρονιά ας καθιερώσει και το “πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων” για όποιον τραγουδιστή – μουσικό θέλει να πάρει μέρος στην Eurovision.

    1. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς.
      Όποιος τραγουδιστής έχει τραγουδήσει σε Τουρκικο έδαφος να μην έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος στον διαγωνισμό.

      Τι ξεφτίλα είναι αυτή;;;!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.