Μολδαβία: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2020

Μολδαβία: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2020

Η δημόσια τηλεόραση της Μολδαβίας TRM, ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις για την συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2020. Έτσι λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στέλνουν της αιτήσεις τους μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια θα εξεταστούν οι υποβληθείσες αιτήσεις, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει ζωντανή ακρόαση των συμμετοχών, ώστε να επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Μολδαβίας.

Από το 2005 που συμμετέχει η χώρα στην Eurovision, μόνο το 2007 δεν επέλεξε την συμμετοχή της μέσω εθνικού τελικού. Από νωρίς φέτος, φήμες θέλανε να μην πραγματοποιείται εθνική επιλογή για την Eurovision του 2020, κάτι που όπως φαίνεται επιβεβαιώνεται.

Η καλύτερη θέση της χώρας είναι η 3η, που κατέλαβαν το 2017 οι Sunstroke Project με το τραγούδι Hey Mamma, ενώ φέτος η χώρα εκπροσωπήθηκε από την Anna Odobescu και το Stay, τερματίζοντας στην 12η θέση του δεύτερου ημιτελικού με 85 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.