Ουκρανία: Ακούστε την νέα version της συμμετοχής της χώρας “SHUM”

Ουκρανία: Ακούστε την νέα version της συμμετοχής της χώρας “SHUM”

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η ανανεωμένη εκδοχή της συμμετοχής της Ουκρανίας SHUM, κατάλληλη για την Eurovision, μιας και η αρχική version ξεπερνούσε το χρονικό όριο των τριών λεπτών που επιτρέπει η EBU για την κάθε συμμετοχή.

 

Το τραγούδι SHUM, κυκλοφόρησε στις 22 Ιανουαρίου, χωρίς όμως να αναφέρεται ότι είναι μία από τις υποψηφιότητες των Go_A για την Eurovision. Στις 4 Φεβρουαρίου, η κριτική επιτροπή που συστάθηκε για την επιλογή τραγουδιού της χώρας και αποτελούταν από τους Jamala (Νικήτρια της Eurovision 2016), Eugene Filatov (Μέλος του συγκροτήματος The Maneken), Ruslan Kvinta (Μουσικός παραγωγός, συνθέτης, τραγουδιστής), Yaroslav Lodygin (Σκηνοθέτης, παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών και μέλος του Δ.Σ. της UA:PBC) και Dmitry Khorkin (Ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός  παρουσιαστής, παραγωγός του Ukrainian Radio και μέλος του Δ.Σ. της UA:PBC), αποφάσισε ανάμεσα από 3 τραγούδια πως καταλληλότερο για τον διαγωνισμό είναι το SHUM.

Το συγκρότημα, πέρυσι διαγωνίστηκε στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας για την Eurovision, με το τραγούδι Solovey, καταφέρνοντας να κερδίσουν την πρώτη θέση στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού. Μιας και δεν ήταν εφικτό να λάβουν μέρος στην Eurovision 2020, αφού ακυρώθηκε λόγω του COVID-19, η δημόσια τηλεόραση της χώρας αποφάσισε να είναι αυτοί που θα την εκπροσωπήσουν το 2021.

3 σκέψεις για το “Ουκρανία: Ακούστε την νέα version της συμμετοχής της χώρας “SHUM”

    1. Γιατί η πρώτη βερσιόν βασιζόταν αυτούσια σε ένα δημοτικό τραγούδι της χώρας και κινδύνευε με αποκλεισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.