Λευκορωσία: Ακούστε τη συμμετοχή της χώρας για την Eurovision, “Ya Nauchu Tebya”

Λευκορωσία: Ακούστε τη συμμετοχή της χώρας για την Eurovision, “Ya Nauchu Tebya”

Μετά από μήνες σιωπής, η δημόσια τηλεόραση της Λευκορωσίας BTRC, αποκάλυψε τους εκπροσώπους και τη συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2021.

Πρόκειται για τους Galasy ZMesta (οι φωνές της πόλης) και το τραγούδι Ya Nauchu Tebya (I’ll Teach You). Οι Galasy ZMesta είναι ένα ροκ συγκρότημα που αποτελείται από τους Irina Sorgovitskaya, Dmitry Butakov, Evgeniy Kardash, Evgeniy Artyukh και Maxim Ponomarenko και είναι από την πόλη Baranavichy της Λευκορωσίας. Ενώ το συγκρότημα προϋπήρχε, ονομάστηκε Galasy ZMesta μόλις την περασμένη άνοιξη.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή των Galasy ZMesta για την Eurovision, με τίτλο Ya Nauchu Tebya:

https://www.youtube.com/watch?v=_RMHKaIsac0

Η Λευκορωσία στην Eurovision

H Λευκορωσία συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό το 2004, ενώ το καλύτερο της αποτέλεσμα ήρθε το 2007 με τον Dmitry Koldun και το τραγούδι Work Your Magic, όπου έφτασε έως την 5η θέση. Πέρυσι, νικητές του εθνικού τελικού της Λευκορωσίας για την Eurovision, αναδείχθηκαν οι VAL με το τραγούδι Da Vidna (Ως την αυγή), που λόγω ακύρωσης του διαγωνισμού δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους.

Μία σκέψη στο “Λευκορωσία: Ακούστε τη συμμετοχή της χώρας για την Eurovision, “Ya Nauchu Tebya”

  1. Όταν λέω εγώ ότι σχεδόν όλες οι χώρες στέλνουν επίτηδες ότι μπακατελα έχουν απλά γιατί καμιά χώρα δεν θαθελε να κερδίσει και να διοργανώσει Γιουροβίζιον του χρόνου μέσα σε όλο αυτό χάος του κορωνοιοου…..Να μια ακόμα τρανή απόδειξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.