Minus One :Στα μέσα Φεβρουαρίου το τραγούδι τους on Air!

Minus One :Στα μέσα Φεβρουαρίου το τραγούδι τους on Air!

Το ΡΙΚ ανακοίνωσε ότι το τραγούδι των MINUS ONE που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην 61η Eurovision ηχογραφήθηκε και η τελική του εκδοχή θα παρουσιαστεί έως τα μέσα του Φεβρουαρίου.
Πρόκειται για μια σύνθεση που υπογράφουν τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος σε συνεργασία με τον Σουηδό δημιουργό των επιτυχιών Thomas G.Son στου οποίου το studio έγιναν όλες οι προετοιμασίες ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει όλους, και το τραγούδι που τελικώς θα ταξιδέψει στη Σουηδία,να δικαιώσει όλους όσους τους εμπιστεύτηκαν με την ανάθεση που τους έκαναν για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας.
Η ροκ μπάντα έχει στο παρελθόν δηλώσει τα εξής σχετικά με το τραγούδι τους στη φετινή διοργάνωση:” Ο καθένας βάζει τις ιδέες του, τις συνδέουμε τις δοκιμάζουμε στις πρόβες, και καταλήγουμε σε τραγούδια. Από αυτή τη διαδικασία μπορεί να βγουν και περισσότερα από ένα κομμάτια. Η συνεργασία με τον Τhomas G: Son ο οποίος έχει τεράστια πείρα στο θέμα Eurovision τώρα αρχίζει . Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.