Ένας Τούρκος στο…Σαν Μαρίνο

Ένας Τούρκος στο…Σαν Μαρίνο

Η Τουρκία αν και απούσα και αυτή τη χρονιά, δηλώνει “παρούσα” εμμέσως στη φετινή διοργάνωση μέσω του κρατιδίου του Αγίου Μαρίνου το οποίο δεν ξαναστέλνει την Valentina Monetta για τέταρτη φορά αλλά εμπιστεύεται έναν Τούρκο τραγουδιστή για τη φετινή του εκπροσώπηση.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο στούντιο της τηλεόρασης του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα (SMRTV), αποκάλυψαν ότι ο Serhat είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τη χώρα τους με απευθείας ανάθεση.
Ο Serhat είναι Τούρκος τραγουδιστής γεννημένος το 1964,παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη.
Το 1994 ίδρυσε την δική του εταιρεία παραγωγής “Productions End”, ενώ το 1997 κυκλοφόρησε το πρώτο του single το οποίο διαδέχθηκαν και άλλα, σε διάφορες γλώσσες, όπως τα τούρκικα τα αγγλικά τα γαλλικά ακόμη και τα ρώσικα.
Έχει δουλέψει τόσο στη Γαλλία αλλά και τη Γερμανία ενώ το πιο πρόσφατο του single κυκλοφόρησε το 2014 με τον τίτλο “Je m adore”.
Τη φετινή χρονιά θα είναι η 7η εμφάνιση του Σαν Μαρίνο στο διαγωνισμό τραγουδιού, που έκανε το ντεμπούτο του το 2008, με καλύτερο αποτέλεσμα αυτό της Valentina Monetta το 2014 όπου τερμάτισε στην 24η θέση του μεγάλου τελικού με το Maybe (Forse).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη χώρα μας στατιστικά χαρίζει στην Ελλάδα υψηλότατες βαθμολογίες ενώ επίσης να σημειώσουμε ότι ο Serhat συμπαρουσίαζε το 2005 μαζί με την δική μας Κατερίνα Μουτσάτσου στην Τουρκική τηλεόραση το τηλεοπτικό show :Καlimerhaba!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.