Οι Ιταλοί αποχαιρετούν τον Francesco Gabbani για το Κίεβο με τη μεγάλη πρωτομαγιάτικη συναυλία στη Ρώμη!

Οι Ιταλοί αποχαιρετούν τον Francesco Gabbani για το Κίεβο με τη μεγάλη πρωτομαγιάτικη συναυλία στη Ρώμη!

Φαίνεται ότι οι Ιταλοί φέτος είναι αποφασισμένοι και κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν αυτή τη φορά στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Έτσι ο Francesco Gabbani που κάνει ένα από τα μεγαλύτερα promo tour φέτος μεταξύ των συνδιαγωνιζόμενων του, έχοντας ήδη ένα απίστευτο ρεκόρ προβολών στο YouTube για το Occidentali’s Karma, όντας το μεγάλο φαβορί για τη νίκη με τις χαμηλότερες αποδόσεις που είχε τα τελευταία χρόνια συμμετοχή πριν τις πρόβες, αλλά και με τον γενικότερο αέρα και ενθουσιασμό από το κοινό σε κάθε εμφάνιση του, κρατούσε φυλαγμένο ίσως το καλύτερο για το τέλος. Τρεις μόλις ημέρες πριν μεταβεί στο Κίεβο για το διαγωνισμό θα τραγουδήσει στην μεγάλη πρωτομαγιάτικη συναυλία στο κέντρο της Ρώμης.

Η εν λόγω συναυλία έχει τεράστιο συμβολισμό για τους Ιταλούς και θεωρείται ένα πολύ μεγάλο γεγονός που αποτίει πολύ μεγάλο φόρο τιμής στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή. Κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών συμμετέχουν σε αυτή, ενώ στην αντίστοιχη περσινή συναυλία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας συμμετείχαν πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες.

Οι fans του λοιπόν θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία να τον δούνε και να τον εμψυχώσουν πριν φύγει για την Ουκρανία. Αναμένουμε λοιπόν όλο αυτό το πλήθος να χορεύει στο χαρακτηριστικό ρυθμό του γορίλα, τραγουδώντας φυσικά Alè! Namaste!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.