Δεν πάει η Demy στη Μόσχα – Το Eurovision Party ακυρώθηκε επισήμως!

Δεν πάει η Demy στη Μόσχα – Το Eurovision Party ακυρώθηκε επισήμως!

Δεν ήταν τελικά γραφτό η Demy να παρουσιάσει live το This Is Love πριν από το διαγωνισμό, αφού το μοναδικό promo event στο οποίο είχε δηλώσει συμμετοχή, αυτό της Μόσχας πριν από λίγο και επίσημα ακυρώθηκε. Ο λόγος αυτής της ακύρωσης σύμφωνα με τους διοργανωτές είναι το αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται να οδηγείται το θέμα της ουκρανορωσικής σύγκρουσης και στη Eurovision, με φόντο την εκπρόσωπο της Ρωσίας Yulia Samoylova και την απαγόρευση εισόδου στην Ουκρανία που της επιβλήθηκε από την υπηρεσία ασφαλείας της διοργανώτριας φέτος Ουκρανίας.

Το προηγούμενο διάστημα πολλοί αρχηγοί αποστολών είχαν ενημερώσει τους διοργανωτές του party, ότι οι εκπρόσωποι τους δεν θα παρευρίσκονταν αν η Ρωσία δεν δώσει το παρών στο Κίεβο ή έστω δεν ψηφίσει. Η προπώληση των εισιτηρίων σταμάτησε και δόθηκε κάποιος χρόνος ώστε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τη συμμετοχή ή όχι της Yulia Samoylova στο Κίεβο. Τελικά μετά τις άκαρπες προσπάθειες της EBU, αλλά και την εμμονή των Ουκρανών να μην μεταθέσουν έστω την απαγόρευση για μετά το διαγωνισμό, οι διοργανωτές του Moscow Eurovision Party αποφάσισαν να το ακυρώσουν.

Στο party εκτός από τη Demy θα συμμετείχαν και οι εξής καλλιτέχνες:

  • Armenia – Artsvik
  • Azerbaijan – Dihaj
  • Bulgaria – Kristian Kostov
  • Israel – Imri
  • Italy – Francesco Gabbani
  • Moldova – Sunstroke Project
  • Russia – Yulia Samoilova
  • Switzerland – Timebelle

Special guest stars θα ήταν οι Tolmachevy Sisters που εκπροσώπησαν τη Ρωσία το 2014 στο διαγωνισμό και ο Teo που τραγούδησε για τη Λευκορωσία την ίδια χρονιά. Έτσι, πλέον θα πρέπει να περιμένουμε την πρώτη πρόβα της συμμετοχής μας στις 2 Μαΐου για να δούμε τη Demy να ερμηνεύει live το This Is Love.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.