Οι βαθμολογίες του γερμανικού preview show, “Songcheck” – Τι βαθμό έδωσαν στην Ελλάδα

Οι βαθμολογίες του γερμανικού preview show, “Songcheck” – Τι βαθμό έδωσαν στην Ελλάδα

Τα Eurovision preview shows συνεχίζονται. Οι εκπομπές δηλαδή παρουσίασης των επίσημων video clip των τραγουδιών που θα διαγωνιστούν σε λίγες ημέρες στο Κίεβο. Πριν λίγες ημέρες σας παρουσιάσαμε τις βαθμολογίες από τις αντίστοιχες εκπομπές από Ισλανδία, Νορβηγία και Φινλανδία. Σήμερα σειρά έχει το Songcheck της Γερμανίας.

Η ιδιαιτερότητα της γερμανικής εκπομπής είναι ότι εδώ ψηφίζει και το κοινό μέσω της ιστοσελίδας της εκπομπής που υπάρχει για αυτό το σκοπό. Πέρα από το κοινό ψηφίζουν και δύο ειδικοί που εν προκειμένω είναι ο Julian Sengelman που είναι μουσικός και ο Jan Feddersen που παρουσιάστηκε στο πάνελ ως Eurovision expert. Δυστυχώς η βαθμολογία που έλαβε το This is Love της Demy δεν ήταν ικανοποιητική τόσο από το κοινό, όσο και από τους δύο ειδικούς. Το κοινό με άριστα το 12 μας έδωσε κατά μ.ο. 5,1 ενώ οι δύο “κριτές” βαθμολόγησαν την ελληνική συμμετοχή με 6 και 3.

Μέχρι στιγμής στις δύο εκπομπές του Songcheck έχουν βαθμολογήσει τα 21 τραγούδια του φετινού διαγωνισμού. Τόσο στην βαθμολογία του κοινού, όσο και των δύο ειδικών η Ιταλία είναι πρώτη και εδώ. Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες παρακάτω, στην πρώτη στήλη είναι η βαθμολογία του κοινού, στη δεύτερη των κριτών και στην τρίτη ο μ.ο. και των δύο βαθμολογιών:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.