Η Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού κινητοποιεί την ομογένεια για την στήριξη της συμμετοχής μας στη Eurovision

Η Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού κινητοποιεί την ομογένεια για την στήριξη της συμμετοχής μας στη Eurovision

Με τον Μιχάλη Κόκκινο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού συναντήθηκε σήμερα η εκπρόσωπος μας στο διαγωνισμό της Eurovision, Demy. Παρουσία του αρχηγού της ελληνικής αποστολής και Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ κ. Παναγιώτη Τσολιά συζητήθηκε ο τρόπος συντονισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση των Ελλήνων του εξωτερικού, το βράδυ του Πρώτου Ημιτελικού και καλώς εχόντων των πραγμάτων του Μεγάλου Τελικού της Eurovision.

Η ομάδα που ασχολείται προς αυτή την κατεύθυνση έχει ως στόχο την συσπείρωση της ελληνικής διασποράς αρχικά κυρίως στις χώρες που ψηφίζουν στον Πρώτο Ημιτελικό. Το δελτίο τύπου της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού χαρακτηριστικά αναφέρει:

Σημαντικό είναι να γίνει η ψηφοφορία από την ομογένεια μέσω των αριθμών τηλεφώνου που χρησιμοποιούνται σε κάθε χώρα όπου γίνεται η ψηφοφορία και να μην ψηφίσει η ομογένεια μέσω των αριθμών που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα, διότι από την Ελλάδα είναι αδύνατη η στήριξη της Ελληνικής συμμετοχής. Είναι κατά συνέπεια σκόπιμο να παρακολουθήσει η ομογένεια τον διαγωνισμό μέσω των τοπικών τηλεοπτικών καναλιών (στη χώρα όπου οι ομογενείς διαβιούν) και να ψηφίσουν μέσω των αριθμών που προτείνονται από τα κανάλια αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.