Τσεχία: Ψηφίστε στο αγαπημένο σας τραγούδι του ESCZ 2020

Τσεχία: Ψηφίστε στο αγαπημένο σας τραγούδι του ESCZ 2020

Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου θα γνωρίζουμε τον εκπρόσωπο της Τσεχίας για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάϊο στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας. Φετινός εκπρόσωπος της Τσεχίας θα αναδειχθεί ένας από τους 7 υποψήφιους του εθνικού τελικού της χώρας ESCZ 2020. Ας γνωρίζουμε τους 7 υποψήφιους του Τσεχικού τελικού.

  • Barbora MochowaWhite & Black Holes

Η Barbora Mochowa ήταν υποψήφια και στο ESCZ 2019 όπου ήρθε 2η πίσω από τους Lake Malawi. Έχει καταγωγή από Γερμανία και Ρωσία ενώ το μουσικό της στυλ είναι αρκετά κοντά στην Lana Del Rey.

  • Benny CristoKemama

O Benny Cristo κατάγεται από την Ανγκόλα από την μεριά του πατέρα του ενώ είναι Τσέχος από την μεριά της μητέρας του. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της hip-hop/R’n’B σκηνής της χώρας του.

  • Elis Mraz ft. Čis T – Wanna Be Like

Η Elis Mraz αν και κατάγεται από την Τσεχία έγινε γνωστή στην χώρα της μετά την συμμετοχή της στο Voice της Σλοβακίας, ενώ ο Čis T είναι ένας Σλοβάκος rapper. To Wanna Be Like είναι ένα ξεσηκωτικό R’n’B τραγούδι.

  • Karelll – At Least We’ve Tried

Ο Karelll προέρχεται από μουσική οικογένεια και έχει μουσικές σπουδές στο Λονδίνο καθώς και συνεργασίες με Βρετανούς παραγωγούς. Το τραγούδι είναι μια συναισθηματική μπαλάντα.

  • Olga Lounová – Dark Water

Η Olga Lounová είναι μια 38χρονη pop-rock τραγουδίστρια με αρκετά πλούσια δισκογραφία ενώ έχει υπάρξει και ηθοποιός. Ανάμεσα στους συνθέτες του τραγουδιού της είναι και η Σουηδέζα Aleena Gibson η οποία στο παρελθόν έχει στείλει αρκετές συμμετοχές σε διάφορους εθνικούς τελικούς για την Eurovision.

 

  • Pam Rabbit – Get Up

Η Pam Rabbit συμμετείχε και εκείνη στον περσινό εθνικό τελικό της Τσεχίας ESCZ 2020 φτάνοντας στην 4η θέση με το τραγούδι Easy toy believe.

  • We All Poop – All the Blood (Positive Song Actually)

Οι We All Poop είναι ένα νεοσύστατο alternative rock συγκρότημα αποτελούμενο από τους Jakub Božek, Vojtěch Božek, Šimon Martínek, Michal Jiráň. Το videoclip του τραγουδιού περνάει με αρκετά έντονες εικόνες μήνυμα υπέρ της χορτοφαγίας και κατά της κακομεταχείρισης των ζώων

 

Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι στο παρακάτω poll:

Ποιό τραγούδι θα θέλατε να εκπροσωπήσει την Τσεχία στην Eurovision 2020;
51  · 51 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.