Νορβηγία: Απόψε ο 5ος ημιτελικός του “Melodi Grand Prix 2021”

Νορβηγία: Απόψε ο 5ος ημιτελικός του “Melodi Grand Prix 2021”

Συνεχίζεται η εθνική επιλογή της Νορβηγίας για την Eurovision 2021, Melodi Grand Prix, με τον αποψινό πέμπτο ημιτελικό. Παρουσιαστές της βραδιάς, που θα διεξαχθεί στο H3 Arena Fornebu, θα είναι οι Kåre Magnus BerghIngrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Το φετινό MGP, περιλαμβάνει συνολικά 5 ημιτελικούς και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου. Σε κάθε ημιτελικό παρακολουθούμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 6 από τις 12 συμμετοχές του τελικού. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε να ερμηνεύει ζωντανά την συμμετοχή του, η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού, ο Rein Alexander (Eyes Wide Open), ο οποίος είναι ένας από τους 6 φιναλίστ που προέκρινε η κριτική επιτροπή.

Οι 4 υποψήφιοι του πέμπτου ημιτελικού του MGP, είναι οι εξής:

Απόψε, όπως και σε κάθε ημιτελικό, θα δούμε τους 4 καλλιτέχνες να διαγωνίζονται σε Duels. Οι δύο με τις περισσότερες ψήφους του κοινού, θα “μονομαχήσουν” στο Gold Duel, με τον νικητή να προκρίνεται στον τελικό.

Ο πέμπτος ημιτελικός του Melodi Grand Prix 2021, θα ξεκινήσει στις 20:50 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.