Κροατία: Απόψε ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision, “Dora 2021”

Κροατία: Απόψε ο εθνικός τελικός της χώρας για την Eurovision, “Dora 2021”

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Κροατίας για την Eurovision 2021, Dora, μέσω του οποίου θα προκύψει η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό. Παρουσιάστριες του σόου, που θα διεξαχθεί στο Marino Cvetković Sports Hall στην πόλη Opatija, θα είναι οι Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić και Doris Pinčić Rogoznica.

Η δημόσια τηλεόραση της Κροατίας HRT, έλαβε συνολικά 140 συμμετοχές, από τις οποίες επιλέχθηκαν οι 14 που θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται σήμερα. Η επιλογή αυτή έγινε από μια κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους Andrej Babić, Hrvoje Prskalo, Matija Cvek, Monika Lelas και Uršula Tolj.

  1. Nina Kraljić (Alkonost of Balkan) “Rijeka
  2. Eric Vidović “Reci mi
  3. Ella Orešković “Come This Way
  4. Bernarda Brunović “Colors
  5. Sandi Cenov “Kriv
  6. ToMa “Ocean of Love
  7. Filip Rudan “Blind
  8. Beta Sudar “Ma zamisli
  9. Cambi “Zaljubljen
  10. Ashley Colburn & Bojan Jambrošić “Share The Love
  11. Brigita Vuco “Noći pijane
  12. Mia Negovetić “She’s Like a Dream
  13. Albina Grčić “Tick-Tock
  14.  Tony Cetinski & Kiki Rahimovski “Zapjevaj, sloboda je!

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε την Nina Kraljić που εκπροσώπησε την Κροατία στην Eurovision 2016 με το τραγούδι Lighthouse, καταλαμβάνοντας την 23η θέση στον τελικό, τον εκπρόσωπο της χώρας το 1994 Tony Cetinski, όπου με το τραγούδι Nek’ti Bude Ljubav Sva τερμάτισε 16ος και την Bernarda Brunović όπου είχε λάβει μέρος στο Dora 2019 και είναι μία από τους δημιουργούς της συμμετοχής της Μάλτας για φέτος, All of My Love.

Ο νικητής και εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision, θα αναδειχτεί από την ψηφοφορία του κοινού (50%) αλλά και από αυτή των 10 διοικητικών περιφερειών της Κροατίας. Σε περίπτωση ισοψηφίας, θα κερδίσει ο υποψήφιος με τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

Ο εθνικός τελικός της Κροατίας Dora 2021, θα ξεκινήσει στις 21:10 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ & ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.