Σουηδία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του “Melodifestivalen 2021”

Σουηδία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του “Melodifestivalen 2021”

Συνεχίζεται απόψε η διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπου της Σουηδίας, Melodifestivalen, με τον δεύτερο ημιτελικό. Παρουσιαστές του σόου, που θα διεξαχθεί στο Annexet Arena στη Στοκχόλμη, θα είναι οι Christer Björkman (Σουηδία 1992) και δύο πρώην συμμετέχοντες του Melodifestivalen, ο Oscar Zia και ο Anis Don Demina.

Στον αποψινό ημιτελικό θα δούμε 7 καλλιτέχνες να διαγωνίζονται για 2 θέσεις στον τελικό και άλλες 2 στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας.

  1. Anton Ewald – “New Religion
  2. Julia Alfrida – “Rich
  3. WAHL feat. SAMI – “90-talet
  4. Frida Green – “The Silence
  5. Eva Rydberg & Ewa Roos – “Rena rama ding dong
  6. Patrik Jean – “Tears Run Dry
  7. Dotter – “Little Tot

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε τον Anton Ewald (Melodifestivalen 2013 και 2014) και την Dotter (Melodifestivalen 2019 και 2020), όπου τους έχουμε ξανά δει να διαγωνίζονται στην εθνική διαδικασία επιλογής εκπροσώπου της χώρας.

Η ψηφοφορία αποτελείται από 2 γύρους, στους οποίους θα ψηφίζει μόνο το κοινό. Από τον πρώτο γύρο, οι 5 που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα ξαναμπούν σε διαδικασία ψηφοφορίας, αυτή τη φορά του δεύτερου γύρου. Από εκεί οι 2 πρώτοι σε ψήφους θα προκριθούν απευθείας στον τελικό, ενώ αυτοί που θα τερματίσουν στην 3η και 4η θέση θα προκριθούν στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας.

Τον δεύτερο ημιτελικό του Melodifestivalen 2021 θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε στις 21:00 ώρα Ελλάδος από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.