Νικόλας Ραπτάκης: “Πλέον για την Ελλάδα είναι δύσκολο να περάσει τελικό”

Νικόλας Ραπτάκης: “Πλέον για την Ελλάδα είναι δύσκολο να περάσει τελικό”

Ο πρώην τραγουδιστής των Freaky Fortune, που μας εκπροσώπησαν στην Eurovision του 2014 με το τραγούδι Rise Up, Νικόλας Ραπτάκης, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του OPEN TV, Ποιος είναι πρωινιάτικα, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον διαγωνισμό και τη δική του εμπειρία.

Το 2014 είχαμε πάρει την 20η θέση, είχαμε περάσει στον τελικό, όμως. Πλέον, για την Ελλάδα είναι δύσκολο και αυτό.

Είχα άγνοια εκείνη την περίοδο, δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Είχα πάει απλά τότε Κοπεγχάγη και πέρασα φανταστικά. Είναι τόσο οργανωμένο όλο αυτό… Είναι σόου για κάμερες, δεν είναι για τον κόσμο εκεί. Είναι καθαρά τηλεοπτικό σόου και είσαι προσηλωμένος στον στόχο και στη δουλειά σου.

Στο μόνο που αισθανόμουν λίγο περίεργα, ήταν το είδος του τραγουδιού που ήταν electro-pop και δεν είχε πολύ φωνητικό εύρος. Ήταν πιο δύσκολο από το να έλεγα κάποιο πάνω στη φωνή μου.

To πιο πρόσφατο τραγούδι του Νικόλα Ραπτάκη, που πλέον κάνει σόλο καριέρα, είναι το “Κρασί“, που κυκλοφόρησε πριν 6 μήνες από την Panik Records, σε μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη και στίχους του ίδιου και του Αλέξανδρου Ζούμπα.

2 σκέψεις για το “Νικόλας Ραπτάκης: “Πλέον για την Ελλάδα είναι δύσκολο να περάσει τελικό”

  1. Χρυσώνει το χάπι στην μετριότατη συμμετοχή του. Πόσο κλισέ! Επιπλέον, κάνει την συγκεκριμένη δήλωση μετά από μια θέση στην δεκάδα στον περασμένο διαγωνισμό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.