Μολδαβία 2017: Έξω η Irina, μέσα ο Samir

Μολδαβία 2017: Έξω η Irina, μέσα ο Samir

Κάτι φαίνεται να μην πηγαίνει καλά στη Μολδαβία. Ο Εθνικός Ραδιοσταθμός της χώρας TRM, μόλις χτες προχώρησε στην πρώτη αντικατάσταση ενός από τους φιναλίστ των ημιτελικών του O Melodie Pentru Europa 2017 ( η Nadia Moșneagu πήρε την θέση του Constantin Cobîlean). Πριν καλά καλά βγει η νέα λίστα με τα ονόματα των καλλιτεχνών, μία δεύτερη αλλαγή έρχεται πάλι να ταράξει τα νερά και να αλλάξει την λίστα των ημιτελικών.

Η Irina Kit αποχώρησε από την επιλογή του O Melodie Pentru Europa 2017, μιας και το τραγούδι της Baby Don’t Cry  κατηγορήθηκε για λογοκλοπή από το τραγούδι του Akon, Bananza (Belly Dancer). H ίδια η καλλιτέχνης αναγνώρισε την ομοιότητα των δύο τραγουδιών αλλά όπως δήλωσε δεν είναι αυτή ο συνθέτης.

Ο TRM λοιπόν, έτρεξε για 2η φορά μέσα σε λίγες ώρες να καλύψει και αυτό το κενό. Την θέση της πήρε ο Samir Loghin με το τραγούδι του Glow. Αυτή ήταν η 4η και τυχερή όπως φαίνεται προσπάθεια του καλλιτέχνη να βρεθεί στα live του O Melodie Pentru Europa, αφού από το 2014 λαμβάνει μέρος στις live auditions αλλά δεν κατάφερνε να βρεθεί στους ημιτελικούς.

https://www.youtube.com/watch?v=-X-_Gn9Pbeg

Ας ελπίσουμε ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Μολδαβίας δεν θα ξαναβρεθεί προ εκπλήξεως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.