Ισραήλ 2017: Ολοκληρώθηκαν οι auditions- δείτε όλους όσους προκρίθηκαν και από τα 5 shows

Ισραήλ 2017: Ολοκληρώθηκαν οι auditions- δείτε όλους όσους προκρίθηκαν και από τα 5 shows

Έπειτα από 5 διαγωνιστικές βραδιές, ολοκληρώθηκαν απόψε οι auditions του Rising Star for Eurovision, την εθνική επιλογή εκπροσώπου του Ισραήλ για τη Eurovision 2017.

Μέχρι και σήμερα καλλιτέχνες που ενδιαφέρονταν να εκπροσωπήσουν την χώρα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, λάμβαναν μέρος ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες. Την απόφαση για το ποιοι θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού την έπαιρνε το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο και η κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από τους Harel Skaat, Keren Peles, Asaf Amdurski και Static & Ben-El Tavori. Κάθε διαγωνιζόμενος ψηφιζόταν με ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση θα έπρεπε να συγκεντρώσει τουλάχιστον το 70% των θετικών ψήφων από κοινό και επιτροπή. Ωστόσο, η Michal Shapira (που προκρίθηκε από το 4ο σόου) αποχώρησε, θέλοντας να επικεντρωθεί στην καριέρα της στο θέατρο.

Από την σημερινή 5η και τελευταία audition προκρίθηκαν οι:

Έτσι λοιπόν, οι 2 παραπάνω καλλιτέχνες θα συναντήσουν στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού αυτούς που προκρίθηκαν από τα 4 προηγούμενα σόους:

Το επόμενο επεισόδιο του Rising Star θα μεταδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.