Νέος δίσκος και μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία για τους Minus One

Νέος δίσκος και μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία για τους Minus One

Οι Minus One μετά την εμφάνιση τους στη Eurovision της Στοκχόλμης, δεν έχουν καθίσει ούτε λεπτό. Όπως ενημερώνουν όλους τους fans τους μέσα από την προσωπική τους σελίδα στο Facebook, τον Φεβρουάριο επιτέλους θα βρεθούν στην Ελλάδα. Το InfeGreece ήρθε σε επικοινωνία με το δημοφιλές κυπριακό συγκρότημα και όπως μας δήλωσαν ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ γεμάτος μήνας για αυτούς.

Στις 10 Φεβρουαρίου οι Minus One θα εμφανιστούν στο Troubar του Πειραιά στο πρώτο τους live στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision. Συζητήσεις γίνονται για την εμφάνισή τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μόλις οριστικοποιηθεί κάτι θα σας ενημερώσουμε.

16143550_1238321799606305_4610483939525611925_o

Μέσα στο Φεβρουάριου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album και το νέο τους βίντεο κλιπ, ενώ θα επισκεφθούν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες για live εμφανίσεις. Συγκεκριμένα θα έχουν συναυλίες στη Μπολόνια, Βιέννη, Μαδρίτη, Μιλάνο, Βαλένθια.

Μείνετε συντονισμένοι στον InfeGreece για περισσότερες πληροφορίες της ευρωπαϊκής περιοδείας των Minus One.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.