Λιθουανία: Στις 15 Φεβρουάριου ο εθνικός τελικός – Οι πρώτοι συμμετέχοντες

Λιθουανία: Στις 15 Φεβρουάριου ο εθνικός τελικός – Οι πρώτοι συμμετέχοντες

Ο τηλεοπτικός φορέας LRT της Λιθουανίας ανακοίνωσε ότι ο εθνικός τελικός θα πραγματοποιηθει στις 15 Φεβρουάριου. Φέτος αποφάσισαν ότι θα έχουν μόνο 6 shows σε σχέση με τις προηγούμενες χρόνιες που εθνική επιλογή κρατούσε τουλάχιστον για 12 shows.

Το LRT δέχτηκε περισσότερα από 60 τραγούδια για την επιλογή, αλλά μόνο 36 από αυτά θα διαγωνιστούν στους προκριματικούς. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποια μορφή θα έχουν τα Shows αν θα είναι δηλαδή 3 προκριματικοί, 2 ημιτελικοί και τελικός.

Οι παρουσιαστές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του Eurovizijos Atranka 2020 θα είναι οι Gabrielė Martirosian και Giedrius Masalskis. Μαζί τους όμως θα είναι και η Ieva Zasimauskaitė οπού θα είναι η παρουσιάστρια του Green Room. Η Ieva το 2018 εκπροσώπησε την Λιθουανία με το When We’re Old και έφτασε μέχρι την δωδέκατη θέση.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες:
aika “Paradas”
Aistė Pilvelytė  
Alen Chicco  
Donata Virbilaitė “Made the Wax”
Gabrielius Vagelis  
Kristina Radžiukynaitė “Alligator”
Moniqué “Make Me Human”
Ruslanas Kirilkinas
Ruta Loop
THE ROOP
Twosome
Vitalijus Špokaitis “Nemušk savęs”

Έντονα για ακόμη μια χρονιά ακούγεται το όνομα της Monika Marija οπού πολλοί από τους fans της καλλιτέχνης λένε ότι θα συμμετέχει στην εθνική επιλογή με το καινούργιο της τραγούδι “If I Leave” που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Θα συμμετέχει άραγε η Monika Marija στο Eurovizijos Atranka 2020 και να καταφέρει αυτή την φορά να εκπροσωπήσει την χωρά της στο διαγωνισμό της Eurovision;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.