Μετά την Έλενα Παπαρίζου και η Demy στο Ελληνικό ραδιοφωνικό Top 20

Μετά την Έλενα Παπαρίζου και η Demy στο Ελληνικό ραδιοφωνικό Top 20

Η βροχή μπορεί να έχει σταματήσει να πέφτει από ψηλά, αλλά η Demy με το τραγούδι «This Is Love» καταγράφει ανοδική πορεία, μόλις 6 εβδομάδες πριν την Eurovision 2017. Η Demy είναι η πρώτη τραγουδίστρια με τραγούδι για την Eurovision, μετά την Έλενα Παπαρίζου, που μπαίνει στο ραδιοφωνικό Top 20 στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο η φωνή της που ακούγεται στο ραδιόφωνο, καθώς το «This Is Love» με την συμπλήρωση τριών εβδομάδων από την ανακοίνωση του, πέρασε το 1,6 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι Youtube της δισκογραφική της εταιρίας. Είναι μεγάλη η αγάπη!!

https://www.youtube.com/watch?v=sBom9VecMKw

Η Demy, επίσης, προωθεί το τραγούδι «This Is Love» και στην Ελλάδα πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εμφανίστηκε και παρουσίασε μια εκτεταμένη εκδοχή του κομματιού στο Mad Walk, την κορυφαία επίδειξη μόδας στην Ελλάδα.

Με μεταλλική όψη και ανοιξιάτικη floral κόμμωση, υπηρέτησε με γοητεία το διάδρομο, κερδίζοντας και υποκριτικά το χώρο της μόδας πριν από την έναρξη του Next Top Model της Eurovision του 2017.

https://www.instagram.com/p/BSL35pLAvo-/?taken-by=madwalk

Η Demy δεν θα εμφανιστεί στο London Eurovision Party 2017, καθώς θα παρουσιάσει το «This Is Love» ζωντανά για πρώτη φορά την Κυριακή το βράδυ, κατά τη διάρκεια του μουσικού προγράμματος «Rising Star» στον Αnt1 μετά τις 21:00.

Ήδη η προετοιμασία είναι μεγάλη καθώς θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά και σε πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης, με πολλά μάτια και αυτιά από όλο τον κόσμο στραμμένα πάνω της.

Η Demy δεν έχει προγραμματίσει εμφανίσεις στα πλαίσια της προώθησης του τραγουδιού για την Eurovision. Αντ ‘αυτού, επενδύει τον χρόνο της στην προετοιμασία της εμφάνισης της στη σκηνή του Κίεβου. Εμφανίζεται στον πρώτο Ημιτελικό και την καθοδηγεί ο θρυλικός σκηνοθέτης σε ανάλογες εμφανίσεις Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος σίγουρα έχει στο μυαλό του την καλύτερη σκηνοθετική παρουσίαση του τραγουδιού, με στόχο μια υψηλή θέση. Μην ξεχνάμε ο,τι ο Φωκάς ήταν ο άνθρωπος πίσω από την εκπληκτική εμφάνιση του Sergey Lazarev στη Στοκχόλμη πέρυσι και έχει προηγούμενες εντυπωσιακές παρουσιάσεις και πρωτιές όπως αυτές με την Έλενα Παπαρίζου που μας χάρισε την νίκη το 2005, τον Σάκη Ρουβά και την αξέχαστη εμφάνιση του το 2004, τον Dima Bilan και την πρώτη θέση το 2008, χρονιά που ήρθε δεύτερη η Ani Lorak που ο Φωκάς είχε επίσης αναλάβει σκηνοθετικά! Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ο,τι η Demy είναι σε πολύ καλά χέρια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.