Κίεβο 2017: Πως θα λειτουργεί το Euroclub στο Κίεβο

Κίεβο 2017: Πως θα λειτουργεί το Euroclub στο Κίεβο

Ο Εθνικός Ραδιοσταθμός της Ουκρανίας UA:PBC αποκάλυψε σήμερα λεπτομέρειες σχετικά με την λειτουργία του Euroclub, το οποίο θα στεγαστεί στο CEC Parkovy του Κιέβου. 

 

Στο CEC Parkovy λοιπόν θα στεγαστεί το Euroclub του 2017 από 1-14 Μαΐου. Διαπιστευμένοι επισκέπτες, καλλιτέχνες και αποστολές θα μπορούν να διασκεδάζουν υπό τους ήχους των τραγουδιών της Eurovision μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πολλά events, δραστηριότητες και πάρτι αποστολών θα διεξάγονται στους 2 χώρους του Euroclub, συνολικής χωρητικότητας 3,500 ατόμων. Η πρώτη αίθουσα θα λειτουργεί από 1-14 ενώ η δεύτερη από 7-14 Μαΐου.

Στο ισόγειο του Euroclub θα λειτουργεί μαγαζί με souvenirs της Eurovision. Το Euro Fan Cafe, θα στεγάζεται και αυτό στο ισόγειο του CEC Parkovy από τις 11:00 – 19:00 και θα είναι ανοιχτό και στο κοινό. 

Ένα ειδικό Press Centre θα υπάρχει στον 3ο όροφο του Euroclub στο οποίο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα μπορούν να εργάζονται. Επίσης, στο χώρο θα λειτουργεί και μια  Game Area, στην οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάζουν και να χαλαρώνουν.

Στο χώρο του Euroclub κατά τις 9, 11 και 13 Μαΐου θα προβληθούν και 3 live show της Eurovision σε ειδικές οθόνες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.