Μαυροβούνιο: Στις 4 Μαρτίου η παρουσίαση του “Breathe”

Μαυροβούνιο: Στις 4 Μαρτίου η παρουσίαση του “Breathe”

Η συμμετοχή της εκπροσώπου του Μαυροβουνίου Vladana Vučinić θα αποκαλυφθεί στις 4 Μαρτίου. Η τραγουδίστρια έκανε την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με ένα ρολόι “καταμέτρησης” των ημερών.

Στις αρχές του Ιανουαρίου, η Vladana είχε κάνει τις εξής δηλώσεις:

“Η πρόσφατη τραγωδία που συνέβη στο οικογενειακό μου περιβάλλον με στιγμάτισε. Το Breathe βγήκε άμεμπτα από μέσα μου δίχως να το περιμένω πως θα συμβεί και μπορώ πλέον να πω πως ισοδυναμεί με την καρδιά μου σπασμένη σε μικρά κομμάτια μεν, εκφρασμένη από μουσική και λέξεις δε”.

“Αυτό που μπορώ σίγουρα να πω είναι πως το συγκεκριμένο τραγούδι θα έχει αντίκτυπο σε όσους το ακούσουν και αυτή είναι η βασική μου επιδίωξη σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε”.

Στην παραγωγή και ενορχήστρωση του τραγουδιού υπεύθυνος είναι ο Darko Dimitrov, γνώριμος στους φαν μιας και έχει δουλέψει αρκετές φορές τόσο για την πατρίδα του (Βόρεια Μακεδονία) όσο και γενικότερα για Βαλκανικές και χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας (Ninanajna, Proud, Loco Loco ενδεικτικά).

Υπενθυμίζουμε ότι το Μαυροβούνιο διαγωνίζεται στο δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού στις 12 Μαΐου, διεκδικώντας την πολυπόθητη πρόκριση μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Μία σκέψη στο “Μαυροβούνιο: Στις 4 Μαρτίου η παρουσίαση του “Breathe”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.