Μένουμε στο σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της

Μένουμε στο σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της

Το σώου της Πρωτομαγιάς

“Μένουμε στο σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της” είναι ο τίτλος του μουσικού προγράμματος που θα προβληθεί από το Mega Channel στις 23.00 τη βραδιά της Πρωτομαγιάς. Η μαγική Άννα Βίσση θα παρουσιάσει – σε νέες ενορχηστρώσεις – κάποια από τα τραγούδια της πλούσιας δισκογραφίας της, η οποία εκτείνεται από το 1974 μέχρι σήμερα. Αναμένονται συνδέσεις-έκπληξη (που λέει ο λόγος, αφού ήδη τις ξέρουμε) με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τους διεθνείς τενίστες Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη, την εκλεκτή ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα, αλλά και τον Jean-Paul Gaultier, ο οποίος σχεδίασε το φόρεμα για τη Γιουροβίζιον του 2006.

Η Αννούλα της Ευρώπης

Η Άννα Βίσση βρέθηκε τρεις φορές στη σκηνή του διαγωνισμού: το 1980 με το Ώτοστοπ, για την Ελλάδα (13η), μετά από έναν επεισοδιακό εθνικό τελικό, το 1982 με το Μόνο η Αγάπη, εκπροσωπώντας την Κύπρο (5η), και το 2006 με το Everything, για την Ελλάδα κατόπιν ανάθεσης (9η), ενώ το 1986 μετείχε στην κλειστή κυπριακή επιλογή με το Θέλω να γίνω σταρ (2η) και το 1989 στον ελληνικό εθνικό τελικό (3η με το Κλαίω).

Και πριν ρωτήσετε αν θα δούμε ξανά τα χαλιά της Δέσποινας Μοιραράκη, η απάντηση είναι θετική!

Υ. Γ.: στο frame αυτό δεν μοιάζει με την Αννίτα Πάνια;

Μία σκέψη στο “Μένουμε στο σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της

  1. Αννα εισαι διαχρονικη αξια….αστειρευτη.. συνεχισε οπως εισαι…φιλια απο Θεσσαλονικη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.