Απολαύστε την Συναυλία «Μένουμε σπίτι» με την Άννα Βίσση!

Απολαύστε την Συναυλία «Μένουμε σπίτι» με την Άννα Βίσση!

Χθες στις 23:00 η ώρα ξεκίνησε μια διαφορετική συναυλία στο Mega chanel. Η Άννα Βίσση μας ταξίδεψε με μεγάλες τις επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μας γλύκανε με τις μπαλάντες τις και μας ανέβασε το κέφι με τα λαϊκά της κομμάτια! Ήταν πολύ διαφορετικό χωρίς κοινό, και για εκείνη και για εμάς, γιατί χρόνια τώρα έχουμε μάθει να επικοινωνούμε μαζί της! Ήταν εκπληκτική για άλλη μια φορά, πάρα πολύ άνετη, σαν να έκανε δική της εκπομπή. (αυτό κρατήστε το…μιας και η Άννα έχει δεχτεί πρόταση από την κρατική τηλεόραση για δική της εκπομπή).

Επίσης με μεγάλη άνεση έκανε συνδέσεις μεσώ Skype είδαμε την κόρη της Σοφία, τα εγγονάκια της, και τον γαμπρό της σε μια πολύ τρυφερή οικογενειακή στιγμή! Συνδέθηκε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη. Με τον αγαπημένο όλων μας Στέφανο Τσιτσιπά και την υπεροχή Μαρία Σάκκαρη, δυο καταπληκτικούς αθλητές/ πρωταθλητές του τένις που αποτελούν εξαιρετικό πρότυπο για τα νέα παιδιά. Επιπλέον συνδέθηκε με την μοναδική Γιώτα Γιάννα και είδαμε στιγμές από το βίντεο κλιπ του ντουέτου τους “Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε”.

Τέλος η τελευταία σύνδεση ήταν με τον αγαπημένο Γάλλο σχεδιαστή μόδας, παγκοσμίου φήμης Ζαν-Πολ Γκοτιέ (Jean-Paul Gaultier) με τον οποίο την δένει μια μεγάλη φιλία η οποία ξεκίνησε λίγο πριν την εμφάνιση της Άννας Βίσση στην Eurovision το 2006. Να σημειώσουμε εδώ ότι το ρούχο της Άννας για εκείνη την βραδιά του τελικού ήταν δικό του!

Μας χάρισε μια απίστευτη βραδιά όπως μόνο εκείνη ξέρει και μας αποχαιρέτησε με την ευχή να τα πούμε σύντομα από κοντά και υγιείς!   “Άννα ζούμε για να σε ακούμε”

Δείτε παρακάτω την Συναυλία «Μένουμε σπίτι» με την Άννα Βίσση

Ευχαριστούμε πολύ για την επιμέλεια του κειμένου το μέλος μας Μαρία Μελά! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.