Μάλτα: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα της Michela Pace

Μάλτα: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα της Michela Pace

Οι πρόβες στο Expo Tel Aviv μπήκαν στην 4η μέρα τους και είναι η σειρά των χωρών από το δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού να προβάρουν για πρώτη φορά τις συμμετοχές τους. Ένα ακόμα σύνολο από 9 χώρες μετά τις πρώτες 9 χτες, θα ανέβουν στην σκηνή για την πρώτη τους πρόβα και οι οποίες είναι οι : Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία και το Αζερμπαϊτζάν.

H Πρώτη πρόβα της Μάλτας

Δεύτερη χώρα για πρώτη πρόβα μετά την Κροατία, είναι η Μάλτα η οποία εκπροσπωπείται από την Michela Pace. H Michela νικήτρια του X-factor Malta , ερμηνεύει επί σκηνής την συμμετοχή “Chameleon” και βρίσκεται ήδη στην κορυφαία δεκάδα των γραφείων στοιχημάτων.

Η Michela εμφανίζεται επί σκηνής ντυμένη στα λευκά. Φοράει λευκό σκισμένο τζιν και από πάνω λεπτή άσπρη σπορ ζακέτα ενώ από μέσα ένα λευκό μπλουζάκι.

Οι 4 χορευτές που την συνοδεύουν στην σκηνή είναι ντυμένη σπορ σε διάφορα χρώματα ο καθένας (ροζ, κίτρινο, γαλάζιο  και σκούρο πράσινο) παραπέμποτας στην εναλλαγή χρωμάτων που υπονοεί ο τίτλος του τραγουδιού “Chameleon”.

Ίδια είναι και η εναλλαγή εικόνων και χρωμάτων στο φόντο της σκηνής υπηρετώντας τον τίτλο του τραγουδιού. Η ίδια στα μέσα του τραγουδιού εισέρχεται σε έναν τρισδιάστατο κύβο μέσα στον οποίο εναλλάσονται τα χρώματα με έντονο και γρήγορο ρυθμό.

Φωνητικά χρειάζεται λίγη βελτίωση ενώ η χορογραφία μαζί με το όλο σκηνικό εντυπωσιάζουν.

Ακολουθεί το βίντεο της πρόβας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.