Κροατία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Roko Blažević

Κροατία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Roko Blažević

Οι πρόβες στο Expo Tel Aviv μπαίνουν στην 4η μέρα τους και είναι η σειρά των χωρών από το δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού να προβάρουν για πρώτη φορά τις συμμετοχές τους. Ένα ακόμα σύνολο από 9 χώρες μετά τις πρώτες 9 χτες, θα ανέβουν στην σκηνή για την πρώτη τους πρόβα και οι οποίες είναι οι : Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία και το Αζερμπαϊτζάν.

Πρώτη χώρα που ανοίγει τον χορό των προβών είναι η Κροατία, η οποία εκπροσπωπείται από τον Roko Blažević , ο οποίος φιλοδοξεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του και να φέρει το βραβείο στην Κορατία με το τραγούδι “The Dream”.

O Roko εμφανίζεται επί σκηνής ντυμένος στα λευκά. Φοράει λευκό παντελόνι με λευκό απλό μπλουζάκι  ενώ πάνω από αυτό  ένα λευκό επίσης δερμάρτινο σακάκι.

Οι δύο χορευτές του είναι ημίγυμνοι και φοράνε λευκά παντελόνια ενώ από την αρχή του τραγουδιού μοιάζουν με αγγέλους με δύο χρυσά φτερά στην πλάτη τους.

O Κροάτης ξεκινά το τραγούδι ξαπλωμένος στο πάτωμα ενός στο LED δάπεδο προβάλλεται ένα ζεύγος φτερών που φαίνονται συνημμένα πάνω του. Κατά την διάρκεια του τραγουδιού οι δύο χορευτές προσθέτουν και στον Roko ένα πραγματικό ζεύγος χρυσών φτερών ενώ οι ίδιοι σε μεταγενέστερο σημείο αποχωρούν ως άγγελοι ιπτάμενοι από την σκηνή, το οποίο αποτελεί και την κορύφωση της σκηνής παρουσίασης. Το απόλυτο λευκό που κυριαρχεί στον ρουχισμό των καλλιτεχνών ταιριάζει απόλυτα με το αγγελικό concept της ερμηνείας και τον τίτλο του τραγουδιού “My Dream”.

Συνολικά ο Roko είναι φωνητικά πολύ καλός και η όλη σκηνική παρουσία θυμίζει κατα πολύ εκείνη του εθνικού τελικού, αποσποσπώντας θερμό χειροκρότημά από τους δημοσιογράγους του press center.

Ακολουθεί το βίντεο της πρώτης τεχνικής πρόβας της Κροατίας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.