Λεπτομέρειες για την πλοκή του Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Λεπτομέρειες για την πλοκή του Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από την ιστοσελίδα μας, στις 26 Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει από το Netflix η πρώτη ταινία για την Eurovision με τίτλο Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Μέσω του περιοδικού Total Film αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Will Ferrell.

H πλοκή έχει να κάνει με τον Lars (που υποδύεται ο Ferrell) είναι ο γιος του χαρακτήρα του Pierce Brosnan, Erick, ενός Ισλανδού ψαρά. Αυτός κι η Sigrit (Rachel McAdams) σχηματίζουν το δίδυμο Fire Saga. Ζουν στην πραγματική πόλη Hssavík της Ισλανδίας και ερμηνεύουν διαφορετικά τραγούδια, τα “Double Trouble” και “Húsavík”. Η ταινία περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι τους στη νίκη του εθνικού τελικού Söngvakeppnin και στην πραγματοποίηση του ονείρου τους να εκπροσωπήσουν την Ισλανδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Φτάνουν στην Eurovision όπου είναι αουτσάιντερ για τον διαγωνισμό, με τη Ρωσία να είναι το φαβορί. Τον Ρώσος εκπρόσωπο Alexander Lemtov, υποδύεται ο Dan Stevens.

Το άρθρο περιλαμβάνει μια σειρά από φωτογραφίες από την ταινία. Σε μια φωτογραφία, η McAdams τραγουδά μια υπέροχη μπαλάντα στη σκηνή του Τελ Αβίβ. Σε μια άλλη, οι Fire Saga και ο Dobkin (σκηνοθέτης της ταινίας) βρίσκονται σε συνέντευξη τύπου, με τις σημαίες των χωρών πίσω τους. Θα υπάρχει φυσικά κι ένας άνθρωπος σε τροχό για χάμστερ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την συμμετοχή της Ουκρανίας το 2014.

Η ιδέα για τη ταινία ξεκίνησε το 1999 όπου ο Ferrell παρακολούθησε για πρώτη φορά την Eurovision με την Σουηδή σύζυγό του και την οικογένειά της και κέρδισε η Σουηδία. Από τότε αγάπησε τον διαγωνισμό κι ήθελε να δημιουργήσει την πρώτη ταινία. Από ότι θα έχετε καταλάβει το The Story Of Fire Saga θα αποτελεί μία παρωδία του διαγωνισμού.

Πηγή: Wiwibloggs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.