Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Ανακοινώθηκε χθες στο εναλλακτικό σόου του ηνωμένου Βασιλείου με παρουσιαστή τον Graham Norton η ημερομηνίας κυκλοφορίας που θα έχει σχέση με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό και με τίτλο Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Όπως ενημέρωσε ο Will Ferrell που είναι ο παραγωγός και πρωταγωνιστής της ταινίας η ταινία θα είναι διαθέσιμη από το τηλεοπτικό δίκτυο Netflix στις 26 Ιουνίου.

‘Οπως δήλωσε ο ίδιος:

Το χρωστάμε πραγματικά στην Eurovision και στους fans για να βεβαιωθούμε ότι αξίζει την προσοχή. Πολλά από τα τραγούδια της Eurovision μπορεί να είναι ανόητα – αλλά είναι πιασάρικα. Σε αυτό στοχεύαμε. Το Fire Saga έχει μερικά καλά κακά τραγούδια.

Ανάμεσα στις συμμετοχές που ενέπνευσαν τον καλλιτέχνη και που θα είναι λίγο πιο “πειραγμένες” σε σχέση με το κανονικό είναι η συμμετοχή της Γερμανίας το 1979 Ghenghis Khan, των Lordi το 2006, των Cleo & Donatan το 2014 αλλά και της Maria Yaremchuck από την ίδια χρονιά.

Χθες κυκλοφόρησε και το τραγούδι της ταινίας με τίτλο Volcano Man.

Πηγή εξωφύλλου: Digital spy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.