Κύπρος: Το επίσημο απόσπασμα από το “Replay” στην τελική μορφή του

Κύπρος: Το επίσημο απόσπασμα από το “Replay” στην τελική μορφή του

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι το τραγούδι το οποίο πρόκειται να ερμηνεύσει η Τάμτα, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, διέρρευσε στα social media.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΙΚ 

Συγκεκριμένα ένα απόσπασμα από το “Replay” διέρρευσε στο διαδίκτυο και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κρατικό κανάλι πρόκειται για ένα κομμάτι από το αρχικό ακατέργαστο demo του τραγουδιού το οποίο χρησίμευε στις αρχικές διερευνητικές κινήσεις του καναλιού για εκπρόσωπο.

ΤΟ TEASER ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του το Κυπριακό κρατικό κανάλι, ΡΙΚ, έκανε νέα ανάρτηση προαναγγέλοντας την δημοσιοποίηση μέρος του κομματιού μέσα από κάποιο teaser τα επόμενα λεπτά στο επίσημο YouTube κανάλι της Τάμτα, για να καταδείξει ότι η τελική μορφή του τραγουδιού δεν έχει να κάνει με αυτό που αρχικά διέρρευσε και και για τον λόγο αυτό αξίζει να περιμένουμε την 5η Μαρτίου να ακούσουμε το τραγούδι της Κύπρου ολοκληρωμένο.

Το σχετικό κομμάτι ανέβηκε, πάρτε μια γεύση λοιπόν από το “Replay” που η Τάμτα θα μας παρουσιάσει στην φετινή σκηνή της Eurovision:

https://www.youtube.com/watch?v=x3za3hjr-j0&fbclid=IwAR2P4UM563fKCYXhGbubgpWwvjQRMsUOTMSWXuujgb6rcW-Q1PRDUBO0iEA

Πως σας φαίνεται το τραγούδι από το απόσπασμα αυτό; 

 

22 σκέψεις για το “Κύπρος: Το επίσημο απόσπασμα από το “Replay” στην τελική μορφή του

  1. Από την ανακοίνωση του ΡΙΚ “…δεν αντικατοπτρίζει το πραγματικό τραγούδι που θα δημοσιευθεί…” γελάνε και οι πέτρες… χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! Έχουν πλάκα!!!
    Τελικά δεν ήταν και τόσο ακατέργαστο…χαχαχαχα!!!

    Πάντως η άποψη μου για το τραγούδι είναι ότι απ’ όσα έχουν ακουστεί (18) το βρίσκω πολύ καλύτερο απ’ όλα εως τώρα!

      1. Καλύτερο από της Ιταλίας δεν είναι. Μην τρελαθούμε κιόλας. Πιο άρτιο και δυναμικό κομμάτι από της Ουκρανίας που είναι απλώς μια χλιαρή απομίμηση του “Drunk Groove”, είναι σίγουρα.

      1. «Kαλέ αυτό είναι χάλια», «κρίμα για την Τάμτα», «είναι ακριβώς το ίδιο με το Fuego αλλά το Fuego ήταν πολύ καλύτερο» κτλ, κτλ.

        Βαριέμαι πραγματικά…

        1. Δεν εχεις ακουσει ποτε κατι αντιστοιχο στην παγκοσμια σκηνη δλδ?Μηπως το θεωρεις και καλυτερο απο το Unloved?γιατι θα γελασει και καθε πικραμενος με αυτα που λες

  2. Πολυ μετριο,κριμα για την Ταμτα.
    Μεχρι στιγμης με διαφορα Ιταλια.
    Αντε να βγει κ ο Ρωσος να δουμε τι πατατα θα εχει κ αυτος

  3. Επίσης να θυμήσω ότι οι διάφοροι ειδήμονες πέρσι μας έγραφαν ότι το Fuego είναι ανύπαρκτο κομμάτι που δεν έχει ρεφρέν και δεν μπορείς να το χορέψεις (ναι, τα θυμάμαι αυτά τα σχόλια) ενώ αντίθετα προσκυνούσαν το μεγαλειώδες αριστούργημα της Βουλγαρίας με την τύπισσα ντυμένη Κλεοπάτρα…

    1. Nομίζω ότι είναι πολύ απλά τα πράγματα. Δεν γίνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ να αρέσουν ΟΛΑ. Και ειδικά όταν μιλάμε για ένα τραγούδι και για μουσική γενικότερα… Γιατί ασχολείσαι με όσους δεν αρέσει; Την άποψη τους εσύ, την άποψή τους οι άλλοι σε κάτι που είναι καθαρά υποκειμενικό!
      Από την στιγμή κιόλας που μιλάμε και για ένα διαγωνισμό, που υπάρχει 1ος και τελευταίος, ο καθένας μπορεί να κάνει την πρόβλεψη και την εκτίμηση του για το πως θα παει ένα τραγούδι.

      1. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το τι τους αρέσει. Απλώς ορισμένοι είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να αρχίσουν συγκρίσεις με τη Φουρέιρα την οποία πέρσι έθαβαν.

  4. Το καλύτερο από αυτά που έχουν βγει μέχρι τώρα, πολύ καλή παραγωγή,και ένα αρκετά καλό και σύγχρονο τραγούδι για το είδος του,το ότι θυμίζει αυτό της Ουκρανίας δεν είναι κάτι αρνητικό καθώς της Κύπρουείναι πολύ καλύτερο. Επίσης η Τάμτα έχει φωνή και είναι πολύ έμπειρη σε αυτό που κάνει και μπορεί να το απογειώσει. Καλή της επιτυχία.

  5. Άσχημο αυτό για την κυπριακή συμμετοχή έτσι φαίνεται ένα μισό αποτέλεσμα που αδικεί πολύ την Τάμτα ας προσευχόμαστε το better love να μείνει κρυφό μέχρι τις 6 Μαρτίου

  6. Εχει να γινει φέτος του τρομπονιου η μάχη στη Eurovision…Τάμτα και Maruv ειναι πολυ κοντα και ολοι ευχόμαστε να μην παει τελικα η Ουκρανη και να αντικατασταθεί το τραγούδι της για ευνόητους λόγους. Κάντε ομως λιγο υπομονή γιατι ερχεται οσονουπω και η Ρωσια και εκει ειναι που θα γέλασει και το παρδαλό κατσίκι…Το τραγούδι του Lazarev ειναι επική μπαλάντα, πιο αργό από Κύπρου και Ουκρανιας αλλα, τι εκπληξη, στηρίζεται σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμο ενορχηστρωτικά και σαν παραγωγή και αυτο στο ιδιο άκουσμα-τρομπόνι (ειδικα σε εισαγωγή και γέφυρα που αλλάζει και ο ρυθμός). Πραγματικα ουτε συνεννοημένοι να ηταν ολοι φέτος, οι 3 χώρες που λυσσάνε για νίκη να εχουν ολες αυτο το ολόιδιο άκουσμα τρομπόνι. Τι στο καλο, τους ειπαν οτι και καλα ο σύγχρονος ήχος του 2019 πρεπει να ρο εχει αυτο;; Κάντε λίγη υπομονή να να βγει και της Ρωσίας και θα γελάνε και οι πέτρες μετα.

  7. Mωρε τι λυσσατε, “μέτριο, κακό, απογοήτευση, αντιγραφή κτλ? Τα ίδια και χειρότερα λέγατε και για το Fuego, και η Φουρειρα το απογείωσε στη σκηνή! Το ίδιο θα κάνει και η Ταμτα!

    Ας το ακούσουμε όλο, και ας το δούμε πάνω στη σκηνή live! Και θα περάσει και πολύ καλά θα πάει! Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας και την Ταμτα!

  8. Just a friend συμφωνώ.
    Εμένα μου αρέσει πολύ.
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο και στην Τάμτα.
    Θα σκίσουμε.
    And Finally, 12 points from Greece going to Cyprus!!!!!

  9. Πραγματικά είναι ΥΠΈΡΟΧΟ. Κλάσης ανώτερο από όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα, ακόμα και από τις Ιταλίας. Δεν μου φαινόταν τόσο ίδιο με της Ουκρανίας παρόλο που ακουγόταν το ίδιο όργανο. Πολύ δυναμικό. Βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το fuego και μπορώ να πω πως το ξεπερνά κιόλας. Επίσης αυτό που λέτε ότι έχει τα ίδια πατήματα με το fuego, περιμένετε να ακούσετε ολόκληρο το τραγούδι. Δεν μπορείτε να κρίνετε κάτι χωρίς να το ακούσετε ολόκληρο. Άποψή μου ότι θα το υποστηρίξει τέλεια και ότι θα είναι καλύτερο και από του Ρώσου . Άντε με την νίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.