Κύπρος: “Replay” o τίτλος της συμμετοχής της χώρας

Κύπρος: “Replay” o τίτλος της συμμετοχής της χώρας

Συνεχίζονται τα teasers και τα hints για την επόμενη συμμετοχή της Κύπρου. Επόμενο ήταν μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο εξώφυλλο της επίσημης σελίδας του ΡΙΚ στο Facebook.

H φωτογραφία δείχνει το Replay που θα είναι κι ο τίτλος τη επόμενης συμμετοχής της Κύπρου. Το INFEGreece γνώριζε από καιρό τον τίτλο αλλά για ευνόητους λόγους δεν μπορούσε να αποκαλυφθεί.

Το προηγούμενο διάστημα μας αποκαλύφθηκε ότι συνθέτης του τραγουδιού θα είναι ο Alex Papaconstantinou με τον Teddy Sky ενώ την ομάδα συμπλήρωσαν οι Albin Nedler και Kristoffer “Bonn” Fogelmark. Την επιμέλεια του σκηνικού αποτελέσματος θα έχει η Sacha-Jean Baptiste.

Φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη του καλλιτέχνη που όπως όλα δείχνουν έχει κλειδώσει.

Σας άρεσε ο τίτλος της συμμετοχής;

Μείνετε συντονισμένοι στο INFEGreece για περισσότερες αποκαλύψεις!

10 σκέψεις για το “Κύπρος: “Replay” o τίτλος της συμμετοχής της χώρας

  1. Πάντως το ανδρικό τζάκετ που πολλοί θεωρούν πως φανερώνει ότι θα εκπροσωπήσει άντρας την Κυπρό θεωρώ πως θα μπορούσε άνετα να το φοράει και η Τάμτα η οποίο έχει αρκετές φορές ανδρόγυνο στυλ. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το Infe τι γίνεται με την Ελλάδα; Κοιμάται και φέτος η ΕΡΤ; Μήπως η πίεση από τα σωματεία πρέπει να είναι έντονη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.