Βόρεια Μακεδονία: “Here I Stand” ο τίτλος της συμμετοχής της χώρας για την Eurovision

Βόρεια Μακεδονία: “Here I Stand” ο τίτλος της συμμετοχής της χώρας για την Eurovision

Ο εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας για την Eurovision 2021, Vasil, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram τον τίτλο της συμμετοχής του για τον διαγωνισμό.

Το τραγούδι έχει τίτλο Here I Stand, με τον καλλιτέχνη να μας εξηγεί πως το εμπνεύστηκε:

“Στη μέση του χάους και του ανεμοστρόβιλου των απογοητεύσεων πέρυσι, έγραψα το «Here I Stand» με μια ανάσα, χωρίς συγκεκριμένο στόχο ή εστίαση.

Νομίζω ότι προέκυψε μέσω μίας από αυτές τις ιδιαίτερες και σπάνιες στιγμές της ζωής όταν είσαι μόνος σου με τον εαυτό σου και σε θέση να αφήσεις τα συναισθήματα να ρέουν στην πιο αγνή τους μορφή χωρίς αυτοκριτική, με ελευθερία και ειλικρίνεια ..

Είναι τιμή μου που θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Βόρεια Μακεδονία στην Eurovision με ένα τραγούδι εμπνευσμένο από το προσωπικό μου ταξίδι. Λένε ότι κάθε άνθρωπος φέρνει τουλάχιστον ένα τραγούδι μέσα του. Το “Here I Stand” είναι αυτό το τραγούδι για μένα. Ανυπομονώ να σας το παρουσιάσω στη σκηνή της Eurovision!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Μείνετε συντονισμένοι και θα τα πούμε σύντομα.”

Το 2020 o Vasil επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την γειτονική μας χώρα μέσω εσωτερικής επιλογής με το τραγούδι You, αλλά επειδή η Eurovision ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του ιού Covid-19, η δημόσια τηλεόραση της χώρας, αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Βόρεια Μακεδονία, φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.